Sensitive care: Τρία απαραίτητα προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή

Sensitive care: Τρία απαραίτητα προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή

Και όταν λέμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, δεν εννοούμε απλά να είμαστε επιμελείς στη skincare routine μας, αλλά και να περιποιηθούμε, όπως πρέπει, την ευαίσθητη περιοχή μας.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Η λάμψη που εκπέμπουμε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ξεκινάει από μέσα μας. Ναι, μπορεί το καλοκαίρι να βοηθάει ο ήλιος που μας προσφέρει αυτό το ροδακινί χρώμα στα μάγουλα, οι μέρες που είναι πιο ξέγνοιαστες και ανέμελες, αλλά και η άδεια που περιμένουμε πώς και πώς για να φύγουμε από την πόλη, ωστόσο αν δεν φροντίσουμε τον εαυτό μας, δεν θα δείχνουμε ποτέ τόσο λαμπερές όσο μπορούμε να είμαστε.

Και όταν λέμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, δεν εννοούμε απλά να είμαστε επιμελείς στη skincare routine μας, αλλά και να περιποιηθούμε, όπως πρέπει, την ευαίσθητη περιοχή μας. Βλέπεις, μπορεί οι μήνες που διανύουμε να μας κάνουν να ονειρευόμαστε τις ώρες στην παραλία, κάτω από τον ήλιο και μέσα στη θάλασσα, ωστόσο «κρύβουν» και αναπάντεχες εκπλήξεις. Διότι το μαγιό, η άμμος και οι νωπές πετσέτες, που «πρωταγωνιστούν» στο συγκεκριμένο σκηνικό, είναι παράγοντες που μπορούν να ευνοήσουν την ανάπτυξη μικροβίων που προσβάλλουν την ευαίσθητη περιοχή.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη λάμψη μας και αυτό το καλοκαίρι; Να φροντίσουμε την ευαίσθητη περιοχή μας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με εξειδικευμένα προϊόντα που σέβονται τη μικροχλωρίδα. Δηλαδή, με προϊόντα Mylti-Gyn από τη Virtus Pharma. Προτού, όμως, ανακαλύψουμε τη «λάμψη» τους, ας πούμε λίγα πράγματα για τη μικροχλωρίδα.

Γιατί γίνεται τόσο λόγος για τη μικροχλωρίδα;

Μπορούμε να σκεφτούμε τη μικροχλωρίδα σαν ένα «κομμάτι» εύφορης γης, στο οποίο καλλιεργούνται διαφορετικές ποικιλίες φυτών και τα οποία αναπτύσσονται και ανθίζουν αρμονικά το ένα κοντά στο άλλο.

Αντίστοιχα, η μικροχλωρίδα είναι μία κοινότητα μικροβίων που όταν συνυπάρχουν αρμονικά, μπορούν και στηρίζουν την υγεία της ευαίσθητης περιοχής μας, ρυθμίζοντας το pH και την άμυνα του αιδοιοκολπικού περιβάλλοντος.

Όταν, όμως, διαταράσσεται η ισορροπία αυτών των μικροβίων, τότε βρίσκουν έδαφος τα «επιβλαβή» βακτήρια να πολλαπλασιαστούν, προκαλώντας βακτηριακές κολπώσεις. Και εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Δηλαδή στα ήπια, μη ερεθιστικά προϊόντα καθαρισμού Multi-Gyn που χάρη στο φυτικό συστατικό 2QR που περιέχουν, εξισορροπούν τη μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής εσωτερικά και εξωτερικά και προστατεύουν από λοιμώξεις. Πάμε να τα γνωρίσουμε;

Ο καθαρισμός είναι το No1 beauty secret για λάμψη και προστασία της ευαίσθητης περιοχής

Αφού αναλύσαμε το θέμα «επιστημονικά», πάμε να προχωρήσουμε στο πρακτικό κομμάτι. Ξεκινώντας από τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, που όλες γνωρίζουμε πως αποτελεί το Α και το Ω για μία σωστή περιποίηση, αυτό που ψάχνουμε είναι ένας απαλός αφρός καθαρισμού, ιδανικός για καθημερινή χρήση.

Τον βρήκαμε για εσάς και ακούει στο όνομα «Multi-Gyn FemiWash». Πρόκειται, λοιπόν, για έναν απαλό και ήπιο αφρό καθαρισμού, χωρίς σαπούνι και άρωμα, με φυσικά συστατικά και γαλακτικό οξύ, που καθαρίζει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή, προστατεύοντας τη φυσική χλωρίδα της.

1720096941109-730188613-image003.jpg

Τα μαντηλάκια για την τσάντα μας

Από την άλλη, όταν πρόκειται να οργανώσουμε μία ολοήμερη εξόρμηση στην παραλία, είναι αυτονόητο πως θα χρειαστεί να πάμε πολλές φορές στην τουαλέτα. Για αυτό, από το νεσεσέρ μας δεν πρέπει να λείπουν τα μαντηλάκια Multi-Gyn IntiFresh.

Και αν αναρωτιέσαι γιατί, αρκεί να σου πούμε πως πρόκειται να «περιποιηθούν» το δέρμα μας, αφήνοντας ένα μοναδικό αίσθημα φρεσκάδας και εξαλείφοντας τις οσμές τις στιγμές που το έχουμε ανάγκη. Χωρίς βισκόζη και 100% βιοδιασπώμενα, μάλιστα, καινοτομούν καθώς βασίζονται στο πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR -όπως όλα τα προϊόντα Multi-Gyn, για να εξουδετερώσουν τα επιβλαβή βακτήρια με ασφαλή και φυσικό τρόπο. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο;

1720096957005-996278901-image005.jpg

Και τέλος… η υγιεινή του κόλπου

«Ναι, χρειαζόμαστε» είναι η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση, διότι μέχρι στιγμής, έχουμε παραλείψει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής μας και δεν είναι άλλο από την υγιεινή του κόλπου μας γενικά, αλλά και εντατικά σε περίπτωση ενοχλητικών συμπτωμάτων.

Πώς θα την εξασφαλίσουμε; Φυσικά, με το πουάρ κολπικών πλύσεων και τις ταμπλέτες Multi-Gyn Vaginal Douche & Tablets, που «έρχεται» να μας προσφέρει έναν ήπιο και αποτελεσματικό ενδοκολπικό καθαρισμό με την εργονομική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικές θέσεις.

Από τη μία, λοιπόν, η ειδική βαλβίδα της συσκευής Multi-Gyn Vaginal Douche καθιστά αδύνατη την αναρρόφηση υγρού και μειώνει τη συσσώρευση πίεσης, για να δημιουργήσει ένα ιδανικό αποτέλεσμα πλύσης και από την άλλη, τα Multi-Gyn Tablets δημιουργούν ένα φυσικό και ήπιο υγρό για πλύσεις, χωρίς άρωμα, που υποστηρίζει την κολπική μικροχλωρίδα. Και κάπως έτσι και τα δύο μαζί με μόνο μία χρήση την εβδομάδα, μπορούν και μας προσφέρουν τη βέλτιστη υγιεινή του κόλπου μας.

1720096646996-622014278-image003.png

Αν είσαι και εσύ μία skincare addicted, τότε σίγουρα δεν εστιάζεις απλώς στη φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματός σου, αλλά και στην κατάλληλη περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής σου, πόσο μάλλον το καλοκαίρι. Για να διατηρήσεις τη λάμψη που «πηγάζει» από μέσα σου και τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, μόλις βρήκες τον τρόπο. Διότι τα προϊόντα καθαρισμού Multi-Gyn από τη Virtus Pharma έχουν κατακτήσει ήδη μία θέση στο νεσεσέρ σου, ή τέλος πάντων, πρόκειται να το κάνουν σύντομα.