Συμβουλές για να απολαύσετε μια μη- τοξική ζωή

Συμβουλές για να απολαύσετε μια μη- τοξική ζωή

Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά

Όλοι μας, όλοι σας έχετε βαρεθεί να ζείτε κάτω από θεότρελους ρυθμούς δουλειάς, απαιτήσεων και απαιτήσεων που δεν έχουν τελειωμό. Κάποια στιγμή πρέπει να σκεφθείτε τον εαυτό σας και τον τρόπο που θα τον αποσυμφορήσετε από αυτή την τρέλα και κυρίως τον τρόπο που θα διώξετε τις τοξίνες μακριά σας. Ορίστε κάποιοι τρόποι.


1. Περιποιηθείτε το δέρμα σας. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτό που βάζετε στο δέρμα σας είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που τρώτε. Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων με σύνθημά σας «Detox your skincare»

2. Μη- τοξικά βερνίκια. Υπάρχουν πάρα πολλά βερνίκια πολλών εταιριών που είναι μη τοξικά εσείς απλά πρέπει να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

3. Make up. Το λάθος προϊόν στο πρόσωπο μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο πρόσωπό σας μέχρι και πρόωρη γύρανση στο δέρμα σας.

4. Αφήστε το στρες για τους άλλους. Οι πιο επιβλαβείς χημικές ουσίες είναι η αδρεναλίνη και η κορτιζόλη οι οποίες απελευθερώνονται στο αίμα κάθε φορά που αγχωνόμαστε. Κάντε ένα μπάνιο με άλατα Espa.

5. Φτιάξτε την κρεβατοκάμαρά σας. Αφήστε πάντα λίγο την πόρτα ανοιχτή στην κρεβατοκάμαρά σας γιατί οι τοξίνες από ένα άρωμα μπορούν να διακόψουν τον ύπνο σας.Mε την πόρτα ανοιχτή θα μεταφέρονται σε άλλους χώρους.

6. Προσέξτε για μέταλλα στη διατροφή σας. Μην κάνετε υπερβολές γιατί μπορεί να έχετε επιπτώσεις στα νεφρά, στο ήπαρ, στον εγκέφαλο, στα οστά, στα μαλλιά ακόμα και στα νύχια σας. Ξέρατε ότι το κόλιανδρο απορροφά τα επιβλαβή μέταλλα να περάσουν στο σώμα;

7. Πετάξτε τα χημικά καθαριστικά. Εδώ δεν χρειάζονται επεξηγήσεις. Αν είναι πολύ τοξικό το καθαριστικό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο αναπνευστικό σας, τσούξιμο στα μάτια, πονοκεφάλους.

8. Βαφές μαλλιών, σαμπουάν, γενικώς προϊόντα που σχετίζονται με την περιποίηση των μαλλιών. Και σε αυτό τον τομέα πρέπει να είστε προσεκτικές. Αν αγοράζετε μόνες σας μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη βαφή ή γενικώς τα προίόντα. Αν πάλι πηγαίνετε στο κομμωτήριο απαιτείστε βαφές μη τοξικές.

9. Πετάξτε τα πλαστικά μπουκάλια. Οι ειδικοί λένε ότι οι τοξίνες από το πλαστικό μπορεί να περάσουν στο νερό.

10. Τρώτε σωστά. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας γκρέιπφρουτ, αγκινάρες, σκόρδο, μαρούλι, λάχανο, μπρόκολο, μήλα, λεμόνια, λάιμ.

11. Πίνετε άφθονο νερό. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε τις τοξίνες είναι η κατανάλωση νερού. Επίσης φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και όσπρια κάνουν θαύματα.

12. Κάντε ένα διάλειμμα από όλα. Ένα χρόνο μες στο άγχος, τη στασιμότητα και το νέφος μπορεί να σας κάνει πολύ κακό καθώς παρατηρείται μεγάλη τοξική συσσώρευση. Χαλαρώστε κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας σε ένα ξενοδοχείο που θα σας έχουν βασίλισσες και μόλις το μυαλό καθαρίσει όλα θα πάνε μια χαρά.