Έχετε κάνει κράτηση στο «Ξενοδοχείο για Τέρατα»!

Έχετε κάνει κράτηση στο «Ξενοδοχείο για Τέρατα»!

Καλώς ήλθατε στο "Ξενοδοχείο για Τέρατα", το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειές τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθερα, μακριά από την ανεπιθύμητη ανθρώπινη παρουσία. Ο Δράκουλας έχει καλέσει για ένα Σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και τη Νύφη του, τη Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων και πολλούς άλλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Μέιβις. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι. Όμως, το ιδανικό αυτό σκηνικό κινδυνεύει να καταρρεύσει εξαιτίας της παρουσίας ενός κοινού θνητού, ο οποίος ανακαλύπτει εντελώς τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Μέιβις.

Με την παρουσία του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον κεντρικό ήρωα της ταινίας, τον Δράκουλα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ξενοδοχείο για Τέρατα».
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στα Village @ The Mall οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν με αστείο και διασκεδαστικό τρόπο στα άδυτα του πιο καλά κρυμμένου ξενοδοχείου όλων των εποχών, αλλά και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Με το τέλος της ταινίας ο κ. Χαραλαμπόπουλος δήλωσε: «Απόλαυσα ιδιαίτερα αυτή τη δουλειά μου, για τον επιπλέον λόγο ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δανείσω τη φωνή μου σε ένα «ιερό τέρας» του κινηματογράφου».

Το «Ξενοδοχείο για Τέρατα» θα προβάλλεται, εκτός από μεταγλωττισμένο για τα παιδιά, και υποτιτλισμένο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν αυτή την πρωτότυπη κωμωδία με τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του Hollywood (Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez) στο Village Mall (Αθήνα) και στα Ster Century (Θεσσαλονίκη) σε 2D.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας!