Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση θα σε πείσει πως όλα μπορούν να συμβούν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση θα σε πείσει πως όλα μπορούν να συμβούν

Δεν έχεις δει πιο συγκινητική διαφήμιση

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Δεκεμβρίου, μετράμε μόνο 18 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και οι διαφημίσεις που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μας έχουν συγκινήσει δεν είναι και λίγες.

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας, αυτό είναι η ανθρώπινη θέληση και το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, προκειμένου να πετύχει το στόχο που έχει βάλει. Τα Χριστούγεννα για κάποιο λόγο, θεωρούνται μία περίοδος, στη διάρκεια της οποίας μπορείς να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε επιθυμία σου ή να υλοποιήσεις έναν στόχο που έχεις θέσει. Είναι μία περίοδος μαγική -θα λέγαμε- και σίγουρα σε προτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα.

sddefault

Η παρακάτω διαφήμιση που βρήκαμε, είναι ο ορισμός της παραγράφου που διάβασες προ ολίγου και είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουρες, πως όταν τη δεις, εκτός του ότι θα συγκινηθείς, ο πρωταγωνιστής αυτής, θα σε παρακινήσει και θα σε πείσει, πως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δύσκολο ή ακατόρθωτο.

Μιλάμε λοιπόν για έναν ηλικιωμένο κύριο (θα μπορούσε να είναι ακόμη και ο δικός σου παππούς), ο οποίος θέλει να επισκεφθεί τον εγγονό του που μένει σε άλλη χώρα και έχει βάλει στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να τα περάσει μαζί του. Έχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: δεν γνωρίζει τη γλώσσα.

download

Δεν είναι όμως κάτι που τον πτοεί ιδιαίτερα, αφού εκείνος είναι αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του. Και θα το κάνει. Μπαίνει στο internet, παραγγέλνει βιβλία και περνάει όλες του τις ημέρες διαβάζοντας και κάνοντας πρακτική.

Δεν θα πούμε όμως άλλα, αφού μπορείς να δεις τη συνέχεια επί της οθόνης. Το ποιο σημαντικό που αξίζει να κρατήσεις από αυτή τη συγκινητική διαφήμιση είναι πως όταν θέλεις κάτι, όσο δύσκολο και αν είναι μπορείς να τα καταφέρεις.