4 λόγοι για τους οποίους συμπάθησες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor 2

Γωγώ Φούντα
4 λόγοι για τους οποίους συμπάθησες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor 2

Και είναι απολύτως κατανοητοί

Μπήκε, είδε και απήλθε θα μπορούσε να είναι ένας διαφορετικός τίτλος για την ξανθιά παρουσιάστρια και την παρουσία της στο Survivor 2. Διότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μπορεί να μην έκατσε πολύ στον Άγιο Δομίνικο και μπορεί να μην «έπαιξε» ποτέ ανάμεσα στα φαβορί, αλλά η αλήθεια είναι ότι κατάφερε κάτι πολύ πιο σημαντικό: Να την αγαπήσει ο κόσμος. Πράγμα σπουδαίο αν σκεφτεί κανείς το πόσο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα έχει υπάρξει. Εμείς εντοπίσαμε 4 βασικούς λόγους, για τους οποίους τη συμπαθήσαμε-και την αγαπήσαμε-και σου τους παρουσιάζουμε, γιατί μάλλον θα… συμφωνήσεις.

Λόγος #1

Δεν ξέρουμε αν παρατήρησες, αλλά η Κωνσταντίνα έκανε είσοδο στο παιχνίδι με αρκετά παραπανίσια κιλά, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση, μιας και οι φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά και οι καθημερινές της προπονήσεις, μαρτυρούσαν ότι το κορίτσι αυτό, την ιδρώνει τη φανέλα! Παρόλα αυτά, εμείς είδαμε μία νέα, πιο juicy Κωνσταντίνα, η οποία έγινε δέκτης πολλών περιπαικτικών σχολίων λόγω των κιλών της. Γεγονός φυσικά που μας θύμωσε και μας έβαλε στη διαδικασία να την υποστηρίξουμε. Διότι τα πράγματα είναι απλά: Κανένας άνθρωπος δεν πέφτει θύμα body shaming, τουλάχιστον όσο περνά από τα χέρι μας.

Screen shot 2018 01 26 at 4.23.13 PM 1

Λόγος #2

Οι πρώτες προσπάθειες της Κωνσταντίνας στο… παρκέ όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν εντυπωσιακές. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι στο στίβο μπορεί να μην τα κατάφερνε όπως η Δαλάκα ας πούμε, η ψυχραιμία και οι συντονισμένες της κινήσεις της έδιναν αποτελέσματα στους στόχους. Και άρα νίκες. Και άρα λόγο για να υπάρχει στο παιχνίδι. Διότι κακά τα ψέματα: Κανένας άνθρωπος δεν υστερεί σε όλα. Όλοι μας είμαστε έστω και σε έναν τομέα, καλοί.

Λόγος #3

Μπορεί να τη θυμόσουν τσαχπίνα και να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί της, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα στο παιχνίδι ήταν ταπεινή και συγκαταβατική. Γνωρίζοντας την αδυναμία της στα αγωνίσματα δεχόταν κάθε φορά τον αποκλεισμό της, γιατί έπρεπε να αγωνιστούν οι πιο γρήγοροι/δυνατοί/καλοί παίκτες. Δεν παρέλειπε ποτέ να τους συγχαρεί και να τους ευχαριστήσει, ενώ τόνιζε συνέχεια ότι χωρίς τους συμπαίκτες της θα είχε πεινάσει.

spiropoulou katerina survivor 708

Λόγος #4

Θυματοποιήθηκε και αυτό ήταν αρκετό. Όταν λοιπόν η Δαλάκα και η Ξένια Rec, η οποία έφυγε πριν την Κωνσταντίνα, αντιλήφθηκαν ότι ο κόσμος τη συμπαθεί και τη στηρίζει, αντέδρασαν σπασμωδικά και στράφηκαν εναντίον της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις υστερίες και το καθημερινό θάψιμο στην παρουσιάστρια, την ίδια στιγμή που εκείνη έκανε απλώς παρέα με τα αγόρια. Και κάπως έτσι, η κοπέλα που ήταν στο περιθώριο, έγινε η επίσημη αγαπημένη.