Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εμείς ξέρουμε γιατί αυτός ο έρωτας θα κρατήσει

Γωγώ Φούντα
Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εμείς ξέρουμε γιατί αυτός ο έρωτας θα κρατήσει

Έχουμε ενδείξεις, πληροφορίες και... μαρτυρίες γειτόνων

Τις τελευταίες μέρες ένα και μόνο ζευγάρι μας απασχολεί: Όχι δεν είναι ο Harry και η Meghan Markle μηδέ η Selena και ο Justin. Τα πιτσουνάκια που δεν μας αφήνουν να κλείσουμε μάτι από την αγωνία είναι εγχώρια και είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Μιας και σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες «επιβεβαιώνοντας» το ειδύλλιό τους, κάναμε ένα μίνι συμβούλιο εδώ στο γραφείο για να αποφασίσουμε αν το ζεύγος αυτό θα επιβιώσει τις κακοτοπιές. Και καταλήξαμε ότι θα τα καταφέρει. Και δεν το λέμε έτσι τυχαία αλλά έχουμε ενδείξεις αλλά και πληροφορίες.

Ξετυλίγοντας λοιπόν το κουβάρι του έρωτα αυτού-ναι η ποίηση είναι το χόμπι μου-ανακαλύπτουμε ότι τα δύο όμορφα και ταλαντούχα παιδιά γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», όπου και υποδύονταν το ζευγάρι (τυχαίο;;;;;). Η έλξη σαφέστατα υπήρξε (τι πού το ξέρω; Το ξέρω) αλλά σαφώς δεν προχώρησε μιας και ο Γιάννης ήταν παντρεμένος με τη Βάσω Λασκαράκη (κύριος και παντελονάτος) και η Κατερίνα δεν έχω ιδέα αλλά πιθανότατα να είχε και εκείνη κάποια σχέση.

Untitled collage 190

Ο καιρός πέρασε, ο γάμος του Γιάννη διαλύθηκε-ίσως και η σχέση της Κατερίνας-και τα συναισθήματα βρήκαν διέξοδο προς την επιφάνεια. Αυτό που αρχικά υπήρχε σαν φήμη, άρχισε να επιβεβαιώνεται, έπειτα μάλιστα και από το «Νόχι» της Γερονικολού σε σχετική ερώτηση της Καραβάτου (ναι και όχι), το οποίο θεωρήθηκε το κερασάκι στη (γαμήλια;) τούρτα. Έκτοτε σιγουρευτήκαμε: Τα παιδιά ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα και κάτι μας λέει ότι θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Ένδειξη πρώτη: Είναι και οι δύο ηθοποιοί!!! Τώρα χωρίς πλάκα πόσο πιθανό είναι να βρεις ταίρι το οποίο κάνει την ίδια δουλειά με σένα; Λίγο; Όταν λέω εγώ ότι η μοίρα τους θέλει μαζί, να με ακούτε. Τι; Και η Λασκαράκη ηθοποιός ήταν; Παιδιά κάπου έλεος.

Έχουν ίδιο χρώμα μαλλιών!!! Όντως τώρα; Είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις στην Ελλάδα καστανή απόχρωση. Helloooooooo. Είναι καστανοί και οι δύο!!! Αρκετά ιντριγκαδόρικο θα έλεγα.

Επισκέφθηκε την μαμά του: Ευαγγελία το όνομά της, 25η Μαρτίου η γιορτή της. Καλεσμένη, μεταξύ άλλων, και η Κατερίνα! Πήρε λοιπόν τη σύνθεση με τα κρασιά και τσουπ κίνησε για Ζωγράφου για να ευχηθεί στην μέλλουσα πεθερά. Εκεί ήταν και η κόρη Τσιμιτσέλη, η Εύα. Αν δεν σας έπεισαν τα προηγούμενα, αυτό σας πείθει; Ε;

Συγνώμη, εσείς ξέρατε ότι τους τσάκωσαν και έξω από το σπίτι της Κατερίνας στα Βόρεια Προάστια; Και όχι μόνο αυτό. Ενώ ο Γιάννης έβαλε το αυτοκίνητό του στο υπόγειο γκαράζ της Κατερίνας, εκείνη πάρκαρε στο δρόμο. Αυτές είναι θυσίες! Έτσι κάνουν τα σωστά ζευγάρια.

Για το τέλος έχω το καλύτερο: Ο Γιάννης καταφθάνει σπίτι της Κατερίνας, έπειτα από παράσταση. Αυτή τον περιμένει στο μπαλκόνι ως άλλη Ιουλιέττα. Εκείνος ανεβαίνει, σβήνει το φως του μπαλκονιού, βγαίνει και της δίνει καυτό φιλί. Στη συνέχεια, ανάβει τα φώτα και ο περίεργος γείτονας συνειδητοποιεί ότι ο Γιάννης είναι γυμνός (έλα πλάκα κάνω). Το φιλί όμως παίχτηκε.

Ακόμα να σας πείσω ότι πρόκειται για σχέση ζωής;