Αυτό είναι το πιο έξυπνο κόλπο για να κλείνεις φθηνότερα τα αεροπορικά σου εισιτήρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το πιο έξυπνο κόλπο για να κλείνεις φθηνότερα τα αεροπορικά σου εισιτήρια

Και σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί

Εάν μας ρωτούσε κάποιος τι είναι αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε συνέχεια στη ζωή μας, χωρίς σταματημό, η απάντηση θα ήταν ξεκάθαρα τα ταξίδια. Με αεροπλάνο, με τραίνο, με πλοίο, με όλα τα μεταφορικά μέσα. Τώρα όμως θα εστιάσουμε στα αεροπλάνα και θα σε ρωτήσουμε εμείς αν ήξερες ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να κλείνεις πιο φθηνά τα αεροπορικά σου εισιτήρια.

Μην μας απαντήσεις, ξέρουμε πως σίγουρα είναι αρνητική, γι’ αυτό κι εμείς σαν σωστές φίλες που είμαστε, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου ένα πολύ έξυπνο trick. Όσοι ταξιδεύουν συχνά «ορκίζονται» σε αυτήν τη μέθοδο και μειώνουν το κόστος τους ταξιδιού τους σχεδόν στο μισό. Πώς γίνεται αυτό; Σου εξηγούμε ευθύς αμέσως.

Δες και αυτό: 3 μυστικά ομορφιάς για υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης

Όταν σκοπεύεις να επισκεφθείς κάποια χώρα στο εξωτερικό, κλείσε το αεροπορικό σου εισιτήριο, στο κοντινότερο αεροδρόμιο της χώρας αυτής. Με το να κλείνεις τα εισιτήρια σου σε λιγότερο γνωστά και πολυσύχναστα αεροδρόμια γλιτώνεις πολύ περισσότερα χρήματα από όσα πίστευες. Στη συνέχεια μπορείς να φτάσεις στον προορισμό ταξιδεύοντας απλά με τραίνο.

Να είσαι σίγουρη πως το συνολικό κόστος θα είναι πολύ μικρότερο από αυτό που υπολόγιζες αρχικά. Κι έτσι και στον προορισμό σου θα φτάσεις και χρήματα –που δεν περίμενες- θα εξοικονομήσεις.

Διάβασε ακόμη:

Τα καλύτερα tricks για να κλείσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Πώς μπορείς να καταπολεμήσεις το jet lag... τρώγοντας;