Σε γείωσαν οι κολλητές; 5 προορισμοί για να φύγεις μόνη σου διακοπές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε γείωσαν οι κολλητές; 5 προορισμοί για να φύγεις μόνη σου διακοπές

Ήρθε η ώρα να γίνεις #solotraveler

Είχες κανονίσει καλοκαιρινές διακοπές με τις κολλητές, όμως κάτι στράβωσε και τελικά σε γείωσαν μερικά 24ωρα πριν δώσετε ραντεβού στο λιμάνι. Άβολο και άσχημο αν μας ρωτάς. Υπάρχει όμως λύση για να μην πάει χαράμι η άδεια που πήρες και αυτή είναι να ταξιδέψεις μόνη σου. Και φυσικά όχι δεν σου λέμε να πας εκεί που είχες κλείσει με τις φίλες σου, γιατί σίγουρα δεν θα περάσεις καλά.

Έχεις ακουστά τον όρο solo traveler; Ωραίος ακούγεται και ωραίος είναι και ήρθε η ώρα να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς και να ταξιδέψεις μόνη σε κάποιον προορισμό στο εξωτερικό. Μπορεί να έχεις πάει ξανά με φίλες, γονείς ή τον σύντροφό σου, όμως μόνη σου έχει άλλη χάρη.

Δες ακόμη: 3 μυστικά ομορφιάς για υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης

Σου βρήκαμε λοιπόν, 5 προορισμούς για να κάνεις το πρώτο ταξίδι μόνη σου και να γνωρίσεις διαφορετικά και όμορφα μέρη.

Κούβα, Γουατεμάλα, Αίγυπτος, Νεπάλ, Λουξεμβούργο: είναι οι πέντε προορισμοί που μπορείς να πας μόνη και να περάσεις όσο υπέροχα θα περνούσες και με τις φίλες σου. Μην στεναχωριέσαι που δεν μπόρεσαν οι κολλητές σου και μόνη σου έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις, όποιον προορισμό και αν διαλέξεις.

Βγάλε αεροπορικά εισιτήρια, ετοίμασε βαλίτσα και διαβατήριο και ετοιμάσου να γίνεις η πρώτη solo traveler της παρέας σου.

Διάβασε και αυτό: 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις ακόμη, προτού το καλοκαίρι τελειώσει