Τι φάση με αυτό το YOU και γιατί έχουν ξετρελαθεί όλοι μαζί του;

Τι φάση με αυτό το YOU και γιατί έχουν ξετρελαθεί όλοι μαζί του;

Ξεκίνησέ το επιτέλους!!!

Το Gossip Girl το έβλεπες και το ξέρω. Ήταν η σειρά που έκανε διάσημη την Blake Lively, υπήρξε άξιος διάδοχος του Sex & The City σε ό, τι έχει να κάνει με την μόδα, και του Beverly Hills σε ό, τι έχει να κάνει με τα εφηβικά και ερωτικά μπερδέματα. Glamour, πολυτέλεια, parties αλκοόλ και εξαρτήσεις ήταν στο καθημερινό μενού των πλούσιων πρωταγωνιστών, πάντα με φόντο τον αταίριαστο έρωτα της Serena van der Woodsen και του Dan Humphrey.

Και αφού κοτζάμ Serena ερωτεύτηκε τον Dan, πώς θα μπορούσαμε να τον αγνοήσουμε εμείς; Τα χρόνια πέρασαν, ο κατά κόσμον Penn Badgley μεγάλωσε, ωρίμασε και… τσουπ, πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά με τίτλο YOU!!!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καν ακούσει, μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη, γιατί πλέον η φήμη της σειράς, αγγίζει επίπεδα La Casa de Papel. Όχι δεν είναι εντυπωσιακή, όχι δεν έχει πιστολίδι αλλά μάλλον θα ταυτιστείς περισσότερο από ποτέ!

Ο πρωταγωνιστής, Joe Goldberg, είναι έξυπνος και γοητευτικός αλλά έχει μία μικρούτσικη αδυναμία: Είναι μανιώδης stalker σε σημείο παράνοιας, γεγονός που προκαλεί κάποια θεματάκια στην προσωπική του ζωή, και όχι μόνο. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν καψουρεύεται απλή και γλυκιά κοπέλα, με αποτέλεσμα όλες του οι εμμονές να βγουν στην επιφάνεια. Eντάξει να μη σου κρυφτώ παίζουν και φονικά!

you tv series image 3

Αξίζει να το δεις για τρεις λόγους (τόσους έχω εντοπίσει εγώ):

  • Ο Penn Badgley είναι υπέροχος, ταλαντούχος και γοητευτικός
  • Παίζει ο John Stamos (ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ)
  • Έχεις υπάρξει στη θέση του πρωταγωνιστή τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου (όσον αφορά στο stalking).

Ας πέσουν οι μάσκες: Το YOU μπορεί να φαίνεται καθημερινό και απλό, αλλά καταλήγει ανατριχιαστικό και άρρωστο, όπως μάλλον (μάλλον λέω) είναι και η ζωή με τα social media. Περιμένω εντυπώσεις!