Δες τη Μύκονο… like a queen!

Δες τη Μύκονο… like a queen!

Μπορεί να νομίζεις πως η Μύκονος είναι το νησί που κανείς ποτέ δεν κοιμάται όμως αυτός ο τόπος έχει και μία άλλη αθέατη πλευρά που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να ανακαλύψεις.

Αν υπάρχει ένα μέρος στο χάρτη της Ελλάδας που θα νιώσεις όντως βασίλισσα, αυτό είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Μύκονος. Ναι, φίλη μου, το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τις διακοπές σου -το λιγότερο- αξέχαστες. Από πού να αρχίσω; Από τις χρυσές αμμουδιές; Τα στενά γραφικά καλντερίμια που κρύβουν απίστευτες ιστορίες του παρελθόντος; Την ξέφρενη νυχτερινή ζωή που καταφέρνει να καλύπτει όλα τα γούστα; Δεν υπάρχει κάτι που να θελήσεις να κάνεις στη Μύκονο και να μην μπορείς. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο top τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια.

Μπορεί να νομίζεις πως η Μύκονος είναι το νησί που κανείς ποτέ δεν κοιμάται και τις πρωινές ώρες όλοι καταλήγουν να γίνονται μία μεγάλη παρέα, όμως αυτός ο τόπος έχει και μία άλλη αθέατη πλευρά που λίγοι γνωρίζουν και αξίζει να ανακαλύψεις. Μία πλευρά που σου επιτρέπει να απομονωθείς, να χαλαρώσεις και να δεις τη Μύκονο με άλλο… μάτι. Συγκεκριμένα, λίγα μόλις μέτρα από την προστατευμένη παραλία του Αγίου Στεφάνου, στη βόρεια πλευρά του νησιού, βρίσκεται το υπερπολυτελές boutique ξενοδοχείο Grace Hotel Mykonos.

66665

Εκεί, εκτός από την ευκαιρία να βιώσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας, όπως λίγα μόνο ξενοδοχεία μπορούν να σου προσφέρουν, μπορείς να πάρεις μέρος σε μερικές από τις Bespoke Experiences που διοργανώνει. Πρόκειται για μία σειρά από μοναδικές εμπειρίες, τις Bespoke by Grace Experiences με επίκεντρο θεματικές όπως ο πολιτισμός, η γαστρονομία του νησιού, η ευεξία και πολλές άλλες. Πάμε να πάρουμε μία γεύση από τις δραστηριότητες που μπορείς να επιλέξεις παρακάτω.

Yoga με θέα το Αιγαίο

aigaio

Η Μύκονος είναι ένα νησί με αστείρευτη ενέργεια. Θα μπορέσεις να το διαπιστώσεις και μόνη σου επιλέγοντας να πραγματοποιήσεις μία ιδιωτική συνεδρία yoga με θέα το Αιγαιοπελαγίτικο μπλε! Οι εξειδικευμένοι instructors, προσαρμόζουν το μάθημα στις δυνατότητές σου, ενώ εσύ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις τεχνικές Hatha, Vinyasa, Ashtanga ή yogalates, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα και το μυαλό σου θα καταφέρουν να «συνδεθούν» με ένα μαγικό τρόπο με το νησί, που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς!

Άνοιξε πανιά για Ρηνεία!

rhneia

Αν υπάρχει ένα μέρος στο νησί που ελάχιστοι το γνωρίζουν αλλά εσύ πρέπει απαραίτητα να το επισκεφθείς, αυτό είναι ο «απάτητος» κολπίσκος της Ρήνειας. Φόρεσε μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα, κάνε μία «γενναία» βουτιά από το ιστιοπλοϊκό και ανακάλυψε τον κρυστάλλινο βυθό της πιο απομονωμένης γωνίας του νησιού. Αφού επιστρέψεις στο πλωτό και απολαύσεις λαχταριστά Μυκονιάτικα εδέσματα, το ταξίδι συνεχίζεται με προορισμό το ιστορικό νησί της Δήλου. Μία ιδιωτική ξεναγός θα σε οδηγήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα αρχαιολογικά ερείπια. Πριν το τέλος της βόλτας, το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού θα σου μάθει πώς θα κάνεις «κουμάντο» στα πανιά, σαν έμπειρη καπετάνισσα.

Βίρα τις άγκυρες φίλη μου!

biraA

Αν θες πραγματικά να γνωρίσεις τη Μύκονο μέσα από μία πιο… local ματιά, καλύτερα να επιβιβαστείς σε κάποιο παραδοσιακό καΐκι από αυτά που υπάρχουν στο λιμάνι του Ορνού. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξερευνήσεις ένα νησί, παρά μέσω θαλάσσης. Με σημείο εκκίνησης τον Ορνό λοιπόν, θα κατευθυνθείτε νότια, κάνοντας στάση σε όλες τις γνωστές παραλίες όπως η διάσημη Ψαρού, η Παράγκα και το Super Paradise. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις σε ποιο σημείο θα απολαύσεις τις βουτιές σου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο ντόπιος καπετάνιος θα σου υποδείξει το σημείο εκείνο που ενδείκνυται για ψάρεμα, ώστε να δοκιμάσεις να «πιάσεις» τη δική σου ψαριά. Στο τέλος της εκδρομής θα οργανώσετε το δικό σας BBQ σε μία από τις αμμουδερές παραλίες του νησιού.

Μία γευστική εμπειρία μόνο για… δύο!

EMPEIria

Αν μαζί σου στη Μύκονο βρίσκεται και ο καλός σου, ένα πικνίκ με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Αιγίου είναι μία από τις πιο ρομαντικές εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε! Στη βόρεια ακτή του νησιού βρίσκεται από το 1891 ο Φάρος του Αρμενιστή που σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα, δημιουργεί το ειδυλλιακό σκηνικό για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. Ο ιδιωτικός butler θα σας σερβίρει τις πιο γκουρμέ επιλογές και θα γεμίσει τα ποτήρια σας με τα καλύτερα τοπικά κρασιά.