Αν ψάχνεις την καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή, τότε πρέπει να αρχίσεις το «Russian Doll»

Αν ψάχνεις την καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή, τότε πρέπει να αρχίσεις το «Russian Doll»

Μόλις πέτυχε το απόλυτο στο Rotten Tomatoes

Ναι ξέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό οι παρέες σου σε έχουν χάσει, μιας και προτιμάς να μένεις στο σπίτι, με τις ζεστές σου κουβερτούλες και να λιώνεις στις σειρές και τις ταινίες, και πίστεψέ μας, είμαστε 100% σύμφωνοι σε όλο αυτό.

Σε περίπτωση λοιπόν που νιώθεις το Netflix και γενικότερα οτιδήποτε μπορείς να παρακολουθήσεις να στερεύει, σου έχουμε πρόταση που πιθανότατα να σε ενδιαφέρει και να σε ενθουσιάσει.

Η απόλυτη σειρά λοιπόν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι αναμφίβολα το «Russian Doll», το οποίο εκτός του ότι έχει συγκεντρώσει εξαιρετικές κριτικές, έλαβε και την απόλυτη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, δηλαδή 100%!!!

Το στόρι έχει ως εξής: Μία γυναίκα ξαναζεί την μέρα που πέθανε ξανά και ξανά, κάτι σαν την μέρα της μαρμότας, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό, και φυσικά να σταματήσει αυτή τη… λούπα, η οποία καταλήγει πάντα στο θάνατό της!

Η πρωταγωνίστρια Natasha Lyonne λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της ενώ η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια. Μάλλον βρήκες τι θα κάνεις απόψε το βράδυ.

popsugar 51244607 240807533475318 8585116799139184331 n