Λεωνίδας Κουτσόπουλος: 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες τον λατρεύουν

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες τον λατρεύουν

Eίναι το νέο ανερχόμενο sex symbol της Ελλάδος; Συγνώμη αλλά ναι. 

Οι άντρες είναι οπτικά όντα και οι γυναίκες εγκεφαλικά λέει ο λαός, η επιστήμη και η εμπειρία, και αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη. Προφανώς και όλοι οι άντρες θα μαγευτούν από τη Charlize Theron μόλις τη δουν γιατί η ομορφιά και το sex appeal της είναι απαράμιλλα και προφανώς και θα την ποθήσουν. Με εμάς τις γυναίκες όμως συμβαίνει κάτι διαφορετικό, που αν με ρωτάς, είναι και πιο ενδιαφέρον: Τον άντρα τον θέλουμε έξυπνο, χιουμορίστα και ωραίο τύπο. Και αυτά, τα έχει όλα ο Λεωνίδας ο Κουτσόπουλος από το MasterChef.

Ο Λεωνίδας λοιπόν, για όσες δεν γνωρίζετε, είναι 35, ανύπαντρος και αυτή την περίοδο είναι executive chef στο εστιατόριο Feedέλ Urban Gastronomy-πάρτε τις φίλες, τις αδερφές και την μαμάς σας και σπεύσατε-. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και να γίνει ο αγαπημένος των γυναικών, παρόλο που αρχικά θεωρείτο outsider μιας και υπήρχαν και οι άλλοι δύο-θεόρατοι-όπως λέει και ο ίδιος συνάδελφοί του. Against all odds όμως, ο Λεωνίδας αυτή τη στιγμή θεωρείται hot as hell κι εγώ σου εξηγώ γιατί οι γυναίκες τον κυνηγούν ανελέητα.

chef koutsopoulosleonidas 43607979 333865720758791 8625807150882963332 n

- Έχει έξυπνο χιούμορ, είναι πειραχτήρι και παράλληλα είναι ένα πανέξυπνο ζουζούνι που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Οι παίκτες που δέχονται τα πειράγματά του προφανώς και δεν τον παρεξηγούν μιας και όλα τα του τα σχόλια είναι καλοπροαίρετα και πάντα στα όρια του επιτρεπτού.

- Αυτοσαρκάζεται συνέχεια για το ύψος του, παρόλο που ΔΕΝ είναι κοντός. Ο άνθρωπος έχει δηλώσει ότι είναι 1,74 και απλώς φαίνεται μικροσκοπικός μπροστά στους άλλους δύο που είναι τεράστιοι. Έχουμε δει Κοντιζά από κοντά και επιβεβαιώνουμε ισχυρισμούς Λεωνίδα.

- Είναι πάντα πολύ στιλάτος και δε διστάζει να αφήσει στην άκρη τα πουκάμισα τα οποία και αντικαθιστά αρκετές φορές με ζιβάγκο. Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Όσο ‘70s κι αν δείχνει το ζιβάγκο στον άντρα, υπάρχει κάποια που να του αντιστέκεται; Ε;

- Είναι άκρως δραστήριος στο Instagram με έναν άκρως ενδιαφέροντα και φυσικά αστείο λογαριασμό όπου δε σταματά να αυτοσαρκάζεται και φυσικά να πειράζει όσους βρίσκονται γύρω του. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ένας εξαιρετικός σεφ, τον κάνουν –μάλλον- ακαταμάχητο!

- Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος: Είναι φιλόζωος μιας και έχει δύο σκυλιά και έναν γάτο τον οποίο αποκαλεί… Μύκητα (ΣΕ Α-ΓΑ-ΠΑ-ΜΕ)!!!

Extra Bonus: Εκείνος το πονηρό ύφος που παίρνει όταν απευθύνεται σε γυναίκες παίκτριες δεν είναι φανταστικό; (J’adorrrrrrrrrre).

ΜasterChef: Το άγριο κράξιμο στον Πάνο Ιωαννίδη με αφορμή μία διαγωνιζόμενη

Δες τη Gallery παρακάτω: