5 σειρές με δυναμικές γυναίκες σε πρώτο πλάνο

5 σειρές με δυναμικές γυναίκες σε πρώτο πλάνο

Girl Power κι ατελείωτο binge

Ο Μάρτιος εκτός από μήνας που καλωσορίζει επισήμως την Άνοιξη, είναι για κάθε κορίτσι εκεί έξω ένας μήνας γιορτής! Είμαι σίγουρη πως το θυμάσαι αλλά έχει σημασία να αναφέρουμε ότι κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες γιορτάζουν τα δικαιώματα και την ισότητα που με αγώνες και κόπους κατέκτησαν. Αν και πολλοί θεωρούν πως αυτό που χρειαζόμαστε για να γιορτάσουμε είναι κάποιο ρομαντικό δείπνο ή κάποιο ακριβό δώρο, στην πραγματικότητα… μάλλον δεν μας ξέρουν καλά. Διότι κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του, γνωρίζει πως το «απόλυτο» πάρτι μας θέλει στον καναπέ, μέσα στις αγαπημένες μας πιτζάμες, κάνοντας ατελείωτο binge-watching.

Αν έχεις ξεμείνει από σειρές και… έμπνευση, παρακάτω έχουμε καταγράψει μία λίστα που μπορείς να παρακολουθήσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και σε όποια άλλη φορητή συσκευή διαθέτεις και η οποία φέρνει το γυναικείο δυναμισμό σε πρώτο πλάνο!

«New Girl» με τη θετική ενέργεια της Jess

Η Jess (Zooey Deschanel) είναι μία δασκάλα που πλησιάζει τα 30 και θα μπορούσε να είναι το κορίτσι που μένει στο διπλανό σπίτι -ή δωμάτιο- αφού γίνεται η νέα αξιολάτρευτη συγκάτοικος του Nick, του Schmidt και του Winston, όταν πιάνει τον σύντροφό της Spencer να την απατά με άλλη. Είναι χαριτωμένα ατσούμπαλη με έναν δικό της γοητευτικό τρόπο, ευάλωτη και εκπέμπει μία ακαταμάχητη θετική ενέργεια. Ναι, η εκπληκτική σειρά του FOX life «New Girl» είναι ένα μεγάλο «σχολείο» για όλες μας. Αν ανησυχείς πως βλέπεις ήδη πολλές σειρές και δεν προλαβαίνεις να βάλεις και άλλη στο πρόγραμμα, με την επιλογή «catch up» έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις προγράμματα της WIND VISION που έχουν προβληθεί μέχρι και επτά ημέρες νωρίτερα. Τι άλλο να ζητήσεις;

tenor

«The Walking Dead» με τη θαρραλέα Maggie Rhee

Τη Maggie Rhee τη γνωρίσαμε και τη θαυμάσαμε ως κόρη, αδελφή, φίλη, σύζυγο και μητέρα, μέσα από τη σειρά «The Walking Dead». Είναι μία ιδιαίτερα έξυπνη και θαρραλέα γυναίκα που νοιάζεται και φροντίζει όσους αγαπά. Κόντρα σε εκείνους που θεωρούν πως οι γυναίκες είναι το «αδύναμο» φίλο, εκείνη δεν τη σκιάζει φοβέρα καμία: Τα «βάζει» με αιμοβόρα ζόμπι, μάχεται για το καλό, αναλαμβάνει αρχηγικά καθήκοντα και είναι μία ατρόμητη αγωνίστρια. Ωστόσο, από την 9η σεζόν και μετά η τύχη της αγνοείται και εμείς… απόλυτα καθηλωμένοι με το smartphone (που έχει μετατραπεί σε… Android TV remote τηλεχειριστήριο) ανά χείρας, περιμένουμε να μάθουμε τι έγινε αυτό το κορίτσι-ίνδαλμα για κάθε γυναίκα.

6666555

«Glow»… σαν τη Ruth Wilder

Ποιος είδε την Ruth Wilder (Alison Brie) στη νέα σειρά του Netflix «Glow» και δεν φοβήθηκε; Αν δεν την έχεις δει, μην χάνεις χρόνο! Πίσω στο Los Angeles των 80’s, η γενικά ταλαιπωρημένη Ruth είναι μία επίδοξη αλλά εντελώς αποτυχημένη ηθοποιός, που καταλήγει σε μία οντισιόν για να συμμετάσχει στη λίγκα γυναικείας πυγμαχίας GLOW (Gorgeous Ladies Of Wrestling). Ε, η λέξη «gorgeous» είναι λίγη για να περιγράψει τον αντισυμβατικό, ειλικρινή και «ξεροκέφαλα» ανυπότακτο χαρακτήρα της. Ένα είναι σίγουρο: Θα σου διαγράψει κάθε αμφιβολία για το αν οι γυναίκες μπορούν όντως να κάνουν τα πάντα. Απόλαυσε τις υπέροχες γυναίκες του GLOW στο Netflix μέσα από την WIND VISIOΝ, τον καλύτερο τρόπο να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές & ταινίες του Netflix.

tenor 1

«Close» για να μάθεις τι σημαίνει γυναικεία αλληλεγγύη

Στην πρωταγωνίστρια του «Close», θα εμπιστευόσουν τη ζωή σου με κλειστά μάτια. Και όχι μόνο εσύ αλλά και η J. K. Rowling και Nicole Kidman, αφού η Sam Carlson (Noomi Rapace) του «Close» είναι ένας χαρακτήρας βασισμένος στην Αγγλίδα Jacquie Davis, την καλύτερη γυναίκα σωματοφύλακα που υπάρχει στον κόσμο. Στην ταινία του Netflix, η Sam προσλαμβάνεται για να προστατεύσει τη Sarah, κόρη πάμπλουτου εφοπλιστή η οποία, όμως, είναι ορφανή από πατέρα. Η Sam θα κάνει τα πάντα, ρισκάροντας αμέτρητες φορές τη ζωή της, για να γλιτώσει τη μικρή Sarah και εμείς αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι πιο κοντά στη γυναικεία αλληλεγγύη από αυτό!

Tip: Για μία ακόμη πιο «κινηματογραφική» αίσθηση, το Netflix είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σειρών & ταινιών σε ανάλυση 4Κ & HDR 10 στον κόσμο ενώ η WIND VISION είναι η μόνη υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης που μπορεί να αποδώσει αυτή την ανάλυση στην 4Κ τηλεόρασή σου.

ββββ

«House of Cards» διότι η Claire κάθισε στην προεδρική καρέκλα

Μπορεί η Hilary να μην τα κατάφερε, η Claire Undrerwood (Robin Gayle Wright) όμως, «αποκαθήλωσε» τον σύζυγό της και κάθισε στην προεδρική καρέκλα! Παρότι στους περισσότερους η Claire δεν είναι και τόσο συμπαθής, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να της αναγνωρίσουμε πως λίγοι έχουν τα «κότσια» της. Γιατί; Διότι απέδειξε περίτρανα πως η εξουσία δεν είναι ζήτημα φύλου. Παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις και την επική -σχεδόν αλληγορική- σκηνή, που μας άφησε με αναπάντητα ερωτήματα στην τελευταία σεζόν.



Αν φέτος, λοιπόν, θέλεις να γιορτάσεις με… δόξα και τιμή τον μήνα της γυναίκας, χρειάζεται να έχεις όλα τα απαραίτητα. Εκτός από τις πιτζάμες, τη φλις κουβέρτα, τα υγιεινά σνακ που θα τσιμπολογάς κατά τη διάρκεια των non stop προβολών και την κολλητή σου, χρειάζεσαι κάτι ακόμη. Έναν πολύ μικρό αποκωδικοποιητή, που θα περιλαμβάνει πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια, Netflix, YouTube και θα χωράει στην παλάμη του χεριού σου!