GoT Alert! Ο Night King έκανε μόλις το μεγαλύτερο spoiler για την ταυτότητά του;

Νατάσσα Σχοινά
GoT Alert! Ο Night King έκανε μόλις το μεγαλύτερο spoiler για την ταυτότητά του;

Η φωτογραφία που ανέβασε έχει τρελάνει τους fans της σειράς

Προτού ξεκινήσουμε, να σε πληροφορήσουμε καθαρά και ξάστερα ότι το συγκεκριμένο άρθρο περιλαμβάνει spoilers στην περίπτωση που δεν έχεις δει και το επεισόδιο GOT της Κυριακής που μας πέρασε. Αν ανήκεις σε αυτήν τη μερίδα του κόσμου, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη σου προτείνουμε να σταματήσεις κάπου εδώ την ανάγνωσή σου και να μην υποκύψεις στον πειρασμό που λέγεται «περιέργεια».

Για να συνεχίζεις να διαβάζεις, σημαίνει πως είτε έχεις πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις, είτε ότι το θες το spoiler σου, οπότε σε κάθε περίπτωση εμείς νίπτουμε τας χείρας μας κι έχουμε και λέμε...

Το τελευταίο επεισόδιο με την πολυαναμενόμενη μάχη του Winterfell, μας έδειξε διάφορα πράγματα, άλλα γνωστά κι άλλα εντελώς new information. Για παράδειγμα, ας πάρουμε απόφαση όλοι ότι ο Jon o Snow δεν ξέρει τίποτα. Δεν ξέρει. Δεν μπορεί. No plan, no nothing. Ότι, ας πούμε, είδε τον Night King να σηκώνει τα χέρια του και να αρχίζει τη νεκρανάσταση και το πιο έξυπνο που σκέφτηκε να κάνει είναι να τρέξει στο μέσο του χαμού, γιατί είχε πολλές πιθανότητες να τον σκοτώσει πριν σηκωθούν όλοι οι νεκροί του Βορρά που πέθαναν στη μάχη; Ω, Θεέ μου, πια!

Ας μη συγχυστούμε, όμως, δεν υπάρχει λόγος. Να 'ναι καλά η Arya που έβαλε σε εφαρμογή ο,τι αποκόμισε από τη σκληρή εκπαίδευσή της κι ωσάν ninja – el professor (γιατί κάποιος έπρεπε να βάλει το μυαλό του να δουλέψει) έμπηξε το Βαλυριανό ατσάλι στον Night King κι έγινε παρελθόν κι αυτός κι όλο του το σινάφι.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, για την ταυτότητά του δεν έχουν αποκαλυφθεί -όχι ακόμα τουλάχιστον- κι όλοι υποθέτουν σε ποιο ξακουστό House μπορεί να άνηκε πριν βρεθεί στα χέρια των Παιδιών του Δάσους. Η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι ήταν κάποιο μέλος των Targaryen και σαν πολλά να μαζεύονται που δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Θες να πάρεις το ότι καβαλάει δράκο που, σύμφωνα με την παράδοση, μόνο το γνωστό House μπορούσε ανέκαθεν να κάνει; Θες ότι στο τελευταίο επεισόδιο η Daenerys έκανε τον Night King παρανάλωμα του πυρός κι αυτός ούτε που το κατάλαβε (περισσότερο το διασκέδασε αν κρίνουμε από το αυτάρεσκο κι εκνευριστικό του γελάκι); Όπως, δηλαδή, και η Άκαυτη Khaleesi.

Τώρα, λοιπόν, μπαίνει στο παιχνίδι και μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός που υποδύεται τον Night King, Vladimir Furdik. Ο ηθοποιός, πριν από 3 μέρες, ανέβασε στο Instagram του μία φωτογραφία έξω από το Tower of Joy (ξέρεις, εκεί που γεννήθηκε ο Jon), παρέα με τον Luke Roberts (Ser Arthur Dayne). Στη φωτογραφία ποζάρουν μαζί στον φακό, φορώντας -ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ- την πανοπλία των Targaryen.

Λες ο Vladimir να μας έκανε μόλις το μεγαλύτερο spoiler για την καταγωγή του χαρακτήρα του; Μένουν μόλις 3 επεισόδια για να μάθουμε (ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα prequels). Κάπου εκεί βρίσκεται η επίσημη απάντηση, αν και -μεταξύ μας- τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery που ακολουθεί.