Grey’s Anatomy: Είσαι έτοιμη για νοσταλγία; Η μεγάλη επανένωση που θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο

Grey’s Anatomy: Είσαι έτοιμη για νοσταλγία; Η μεγάλη επανένωση που θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο

To Grey's Anatomy ενώνει τις δυνάμεις του με δύο διάσημες αγαπημένες σου πρωταγωνίστριες κι αυτό είναι το πρώτο βίντεο

Το Grey’s Anatomy βρίσκεται στη 16η σεζόν του και, όπως ανακοινώθηκε τον Μάιο, θα μετρήσει ακόμα άλλες δύο χρονιές. Στις 26 Σεπτεμβρίου, έκανε -επιτέλους- πρεμιέρα στο ABC κι οι εκατομμύρια πιστοί του fans έχουν συντονιστεί στους δέκτες τους σε όλον τον πλανήτη. Η σειρά, κατά καιρούς, έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις στο κοινό της, όμως, αυτή που θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο πρόκειται να φέρει μεγάλη συγκίνηση με τους δύο χαρακτήρες που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Πρόκειται για δύο ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές που έχουν γίνει ποτέ κι η άφιξή τους είχε προλογιστεί από το δίκτυο πριν από μερικές εβδομάδες. Όσοι είδαν την ανακοίνωση ενθουσιάστηκαν, με μερικούς να χρειάζονται να το δουν να γίνεται για να μπορέσουν να το πιστέψουν.

Είσαι έτοιμη για νοσταλγία; Τα πρόσωπα που θα δεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς είναι η Alyssa Milano κι η Holly Marie Combs που υποδύονταν δύο από τις αδερφές Halliwell -τη Phoebe και την Piper αντίστοιχα- στις Μάγισσες. Οι διάσημες σταρ θα συμμετέχουν στο Grey’s Anatomy, όπου θα υποδυθούν ξανά τις αδερφές. Και, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο απόσπασμα από τους ρόλους τους.




Οι executive producers, Krista Vernoff και Andy Reaser, που ήταν παραγωγοί και στις Μάγισσες, ξανασμίγουν με τις δύο ηθοποιούς και τους δίνουν ένα story, στο οποίο η τρίτη τους αδερφή έχε πέσει σε ένα σημείο οικοδομής κι ελπίζουν να είναι καλά. Όμως, η περιγραφή του επεισοδίου αναφέρει ότι τα νέα μάλλον θα είναι άσχημα τελικά.

«Οι αδερφές μίας ασθενούς που είναι εγκεφαλικά νεκρή αφότου έχει πέσει σε ένα σημείο οικοδομής πρέπει να αποφασίσουν αν θα την κρατήσου ζωντανή ή όχι»


Δες περισσότερες φωτογραφίες από τη σειρά στην παρακάτω gallery.