Αυτό είναι το κοινό στοιχείο που μοιράζεσαι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Αυτό είναι το κοινό στοιχείο που μοιράζεσαι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Όπως η Ηλιάνα, λοιπόν, έτσι και εσύ είσαι μία μοναδική προσωπικότητα που «τραβάει» τα βλέμματα, γεμάτη πείσμα και θέληση για όλα εκείνα τα όνειρα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει σε ένα τρελό τέμπο.

Έχει περπατήσει με ακαταμάχητο αέρα σε πασαρέλες διεθνών ντεφιλέ, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Νέας Υόρκης, Μιλάνου και Παρισίου, ενώ εμείς δεν χορταίνουμε την αυστηρή και ατσαλάκωτη παρουσία της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κάθε εβδομάδα εδώ και δύο περίπου χρόνια. Η αριστοκρατική της φινέτσα, σε συνδυασμό με το δυναμικό ταπεραμέντο και τη σιγουριά που αποπνέει σε κάθε της βήμα, είναι μερικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μπορεί να εντοπίσει κανείς σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής της. Από τον τρόπο που εκφράζεται, τα iconic ρούχα που επιλέγει στις εμφανίσεις της, μέχρι το αυτοκίνητο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι κανένα άλλο φυσικά, εκτός από το… «νούμερο ένα» της διαχρονικής εταιρίας BMW. Σπορ, σοφιστικέ, αξιόπιστο και αυτόνομο, διαθέτει ένα αξεπέραστο σύνολο χαρακτηριστικών που έρχεται και συμπληρώνει απόλυτα την καθημερινότητα μίας τόσο επιτυχημένης και αεικίνητης γυναίκας, όπως εκείνη.

Όπως η Ηλιάνα, λοιπόν, έτσι και εσύ είσαι μία μοναδική προσωπικότητα που «τραβάει» τα βλέμματα, γεμάτη πείσμα και θέληση για όλα εκείνα τα όνειρα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει σε ένα τρελό τέμπο. Ακριβώς για αυτό, δύο σύγχρονες γυναίκες όπως εσείς, που έχουν ως μοναδικό στόχο την κορυφή, χρειάζονται φυσικά και το ανάλογο μεταφορικό μέσο, το οποίο στην αέναη κούρσα της ζωής θα τις φέρνει πάντα στο «THE 1» σκαλί του βάθρου, δηλαδή κατευθείαν στη θέση νούμερο ένα!

noumero 1

Οδηγώντας τη ζωή στην κορυφή

Η ανεξάντλητη δύναμη και η σιγουριά που πηγάζουν από μέσα σου, η επίμονα θετική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και φυσικά το ακαταμάχητο χαμόγελο που δεν λέει να ξεκολλήσει ούτε στιγμή από τα χείλη σου, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που σε καθιστούν μία κινητή πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Γυναίκες «νικήτριες» όπως εσύ και η Ηλιάνα, καταφέρνουν και ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος γιατί πρώτα από όλα κέρδισαν το στοίχημα με τον εαυτό τους, δηλαδή να μην δειλιάζουν μπροστά στα δύσβατα μονοπάτια της ζωής, γιατί ξέρουν καλά πως αυτά είναι που στο τέλος θα τις οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά. Να είσαι βέβαιη πως επενδύοντας σε έναν καθημερινό «σύμμαχο» όπως το μοντέλο «THE 1» για τις μετακινήσεις σου, τίποτα δεν θα μπορεί πλέον να σταθεί εμπόδιο στο μαγικό ταξίδι σου προς την κορυφή!

Extra tip: Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι της BMW στο YouTube, πατώντας εδώ για να ενημερώνεσαι asap για όλα όσα σε αφορούν!

777666

Πρωταθλήτριες της καθημερινότητας

Επενδύοντας σε έναν σχεδιασμό και μία σύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας, όπως αυτή που σου παρέχει η νέα BMW Σειρά 1, θα ανακηρυχθείς πρωταθλήτρια της καθημερινότητας! Σπορ, σοφιστικέ, αξιόπιστο, με ιδιαίτερες πρωτοποριακές σχεδιαστικές «πινελιές», δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το μοντέλο «THE 1» της BMW διαθέτει όλες τις λεπτομέρειες για να γίνει σύντομα η προέκταση του εαυτού σου, η οποία θα σε παρακινεί να θες να γίνεσαι μέρα τη μέρα όλο και καλύτερη σε κάθε τομέα της ζωής σου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει επιλέξει και η Ηλιάνα!

Θα είσαι καθημερινά έτοιμη για παν ενδεχόμενο, ενώ θα μπορείς να ελίσσεσαι από τη μία περίσταση στην άλλη: Από το κρίσιμο επαγγελματικό meeting, κατευθείαν στον μουσκεμένο τάπητα του γυμναστηρίου και από εκεί σε ένα ψηλό σκαμπό πλάι στις κολλητές σου απολαμβάνοντας ατελείωτες συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια και φυσικά, δροσιστικά after work drinks στο κέντρο της πόλης. Το ζήτημα για σένα, όπως και για την Ηλιάνα, είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και πλέον μπορείς να το καταφέρεις, με το «THE 1»!



Αν θέλεις, λοιπόν, να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου με ένα πολύτιμο «δώρο» για όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι εδώ, τότε δεν υπάρχει τίποτα ιδανικότερο από το μοντέλο «THE 1». Οι διευκολύνσεις που θα σου παρέχει, θα γίνουν η αφορμή για να ανεβάσεις ακόμη περισσότερο τον πήχη και να κυνηγήσεις με ακόμη μεγαλύτερη άνεση τους στόχους και τα όνειρά σου!