Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία η συναυλία του Andrea Bocelli στo Duomo(photos)

Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία η συναυλία του Andrea Bocelli στo Duomo(photos)

Συγκινητική, ανατριχιαστική και σπουδαία!

Η χθεσινή Κυριακή δεν ήταν ακόμη μία Κυριακή για την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Δεν ήταν καν ακόμη μία Κυριακή επί κορονοϊού. Ήταν μία Κυριακή ελπίδας και συγκίνησης. Ήταν η Κυριακή του Πάσχα η οποία έμελλε να είναι πολύ διαφορετική αυτή τη χρονιά.

Ο σπουδαίος Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli, αψήφισε τους κινδύνους και έδωσε μία συγκλονιστική συναυλία "αγάπης, ίασης και ελπίδας" σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο στους συμπατριώτες του αλλά και σε όλον τον κόσμο που δοκιμάζεται από την πανδημία.

Το Duomo του Μιλάνο λοιπόν, το σήμα κατατεθέν της κοσμοπολίτικης πόλης, η οποία είναι κλειστή εδώ και αρκετό καιρό για το κοινό, φιλοξένησε τις μελωδίες και τη συγκλονιστική φωνή του διάσημου τενόρου, ο οποίος είχε μαζί του μόνο τον οργανοπαίκτη του ναού που έντυσε με την μουσική του το τραγούδι Βοcelli.

3,4 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία μέσω Youtube, με τα σχόλια τους να είναι γεμάτα δέος και συγκίνηση ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι η στιγμή αυτή θα χαραχτεί για πάντα στην παγκόσμια ιστορία και θα τη θυμόμαστε πολλά χρόνια μετά.

Δες παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην gallery που ακολουθεί!