The Crown 5η σεζόν: Οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν τις πρωταγωνίστριες

Νατάσσα Σχοινά
The Crown 5η σεζόν: Οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν τις πρωταγωνίστριες

Ποιες θα πάρουν τις θέσεις της Olivia Colman και της Helena Bonham-Carter

Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό, πραγματικό, με συναίσθημα, ερμηνείες και σκηνοθεσία. Το The Crown είναι μία από τις σειρές που έχουν ξεχωρίσει από το 2016 που κυκλοφόρησε τα πρώτα της επεισόδια. Το γεγονός ότι πραγματεύεται ανθρώπους υπαρκτούς και μία οικογένεια που όλος πλανήτης παρακολουθεί σα να ήταν σίριαλ με εκατομμύρια θεατές φυσικά και βοήθησε στη μεγάλη της απήχηση. Τίποτα, όμως, δε θα είχε περάσει στο κοινό χωρίς όλους τους ανθρώπους που ενώθηκαν μπροστά και πίσω από την κάμερα για να παραδώσουν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Ως γνωστόν, το The Crown ανά δύο σεζόν αλλάζει τους ηθοποιούς για να συνάδει το πρόσωπο με τα χρόνια που έχουν περάσει στο σενάριο. Την Claire Foy, για παράδειγμα, τη λατρεύαμε ως τη βασίλισσα στα πρώτα έτη ανάληψης των καθηκόντων, αλλά η Olivia Colman έπρεπε να αναλάβει τα ηνία. Όπως η Vanessa Kirby που αποσύρθηκε για την Helena Bonham-Carter.




Όσο περιμένουμε την άφιξη της 4ης σεζόν, όμως, πληροφορίες φτάνουν στο κοινό σχετικά με την 5η και τα τρίτα και τελευταία πρόσωπα που θα δούμε πριν πέσει η αυλαία της σειράς. Για τις δύο αδερφές, συγκεκριμένα, γνωρίζουμε τι έχουμε να περιμένουμε με τις αλλαγές.

Μετά τις πρώτες πληροφορίες ότι τον ρόλο της Colman θα αναλάβει μία αγαπημένη ηθοποιός από τα Harry Potter, η Imelda Staunton, που στις διάσημες ταινίες μαγείας υποδύθηκε την Dolores Umbridge, ήρθε η στιγμή να μας αποκαλυφθεί και η Μαργαρίτα…

Όσον αφορά στην Bonham-Carter, λοιπόν, τώρα θα πάμε στη Lesley Manville, που έχει παίξει σε ταινίες, όπως Cyril (2017), Phantom Thread (2017) και Maleficent (2014).

Η 4η σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη ή τον Δεκέμβρη του 2020.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις νέες ηθοποιούς που -εκτός re-cast- θα δούμε στη συνέχεια.