O Ryan Gosling πρωταγωνιστής στο remake πασίγνωστης ταινίας

Νατάσσα Σχοινά
O Ryan Gosling πρωταγωνιστής στο remake πασίγνωστης ταινίας

Ένα εγχείρημα διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Συνήθως κάθε ταινία που θα κυκλοφορήσει και θα σημειώσει επιτυχία ή εντύπωση στο φιλοθέαμον κοινό περιμένει το remake της λίγα χρόνια μετά. Κάποιες καταλήγουν να γίνονται κλασικές και μόνο ένα remake δε φαίνεται αρκετό στον χώρο του κινηματογράφου. Κάθε επόμενη ομάδα έχει βλέψεις να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα καλύτερο από την προηγούμενη με τον αντίστοιχο συνδυασμό παραγωγής και cast.

To Wolfman είναι μία ταινία που έχει γνωρίσει αντίστοιχη μοίρα με τις περιπτώσεις των νέων παραγωγών να είναι ουσιαστικά διαφορετικές από τις προηγούμενες. Δεν μπορείς να συγκρίνεις, για παράδειγμα, το The Wolf Man του 1941 με το The Wolfman τoυ 2010 με τον Benicio Del Toro. Σαφώς πολλές δεκαετίες στο πέρας του χρόνου, αλλά και διαφορετική αντίληψη και οπτική.

Τώρα, λοιπόν, η Universal Pictures αποφάσισε να φέρει ξανά στο προσκήνιο το διάσημο concept, αυτήν τη φορά, με ένα πολύ διάσημο όνομα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ryan Gosling θα κληθεί να αφήσει πίσω του τον Sebastian του La La Land και τον Neil Armstrong του First Man για μία πολύ διαφορετική αποτύπωση χαρακτήρα, μακριά από τα συνηθισμένα του.




Ο Leigh Whannell, που βρίσκεται πίσω από το The Invisible Man, βρίσκεται υπό συζητήσεις για την καρέκλα του σκηνοθέτη, κι αυτό θα αποτελέσει μία συνεργασία που τόσο o ίδιος όσο κι ο σταρ ήθελαν πολύ να συμβεί, αν και αρχικά ο σκηνοθέτης απέρριψε την πρόταση.

Προς το παρόν, δεν έχουμε νεότερα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της παραγωγής ούτε για τα σχέδια κυκλοφορίας της ταινίας.