Αν έψαχνες συγκινήσεις για το καλοκαίρι, μπορείς να τσεκάρεις το Instagram του Nuno Lopes

Αν έψαχνες συγκινήσεις για το καλοκαίρι, μπορείς να τσεκάρεις το Instagram του Nuno Lopes

Το αρρενωπό αγόρι που, κατά 99%, θα σου πάρει τα μυαλά!

To καλοκαίρι από μόνο του προσφέρεται για καλοπέραση, ξεγνοιασιά και συγκινήσεις. Είναι η υψηλή θερμοκρασία; Είναι η επικείμενη άδεια; Είναι οι ατελείωτες ώρες στην παραλία; Ακόμα και το φετινό, που είναι ιδιαίτερο και δύσκολο μία κάποια αισιοδοξία την νιώθεις. Αν μη τι άλλο, η ψυχολογία σου είναι σίγουρα ανεβασμένη. Και επειδή ακόμη λίγο… ανέβασμα, δεν ήταν ποτέ περιττό και κακό για κανέναν, εγώ σου έχω ένα δωράκι, το οποίο θεωρώ θα εκτιμήσεις δεόντως.

Ένα όνομα θα σου πω και κοίτα να το θυμάσαι: Νuno Lopes. Όχι δεν είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο. Είναι ο πρωταγωνιστής της πολύ πετυχημένης σειράς του Netflix «White Lines», όπου υποδύεται ένα Ισπανό σωματοφύλακα (εννοείται) ο οποίος είναι σκληρός και βλοσυρός στην όψη, αλλά η καρδιά του είναι πιο τρυφερή και από την καρδιά ενός μαρουλιού!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι γυναίκες ανά τον πλανήτη έχουν πέσει στον έρωτά του-και δεν λένε να σηκωθούν- μιας και συνδυάζει την αρρενωπή όψη, με την ευγένεια και κυρίως την προστατευτικότητα απέναντι στα κορίτσια (πλησιάζει την τελειότητα κατά τη γνώμη μου). Παράλληλα, ξέρει να μαγειρεύει, διαβάζει, ακούει μουσική και είναι έτοιμος να ερωτευτεί-εντάξει τι άλλο θέλεις πια;-.

Όσον αφορά στον άνθρωπο που ενσαρκώνει αυτό το… σέξι σκάνδαλο-είπαμε τον Nuno Lopes- είναι Πορτογάλος ετών 42 (σαν συνοικέσιο ακούγεται αλλά δε νομίζω να το έχει ανάγκη)! Είναι μπαμπάκας, έχει ένα παιδί, ενώ περαιτέρω πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι έχουμε. Άλλοι αναφέρουν ότι αυτή την περίοδο είναι σε σχέση, ενώ άλλοι ότι είναι single. Σε κάθε περίπτωση, εμείς μπορούμε να τον καμαρώνουμε μέσα από το «White Lines», το οποίο πιθανότατα να έχει και δεύτερη σεζόν, και καθόλου δεν μας απασχολεί η οικογενειακή του κατάσταση. Παρακάτω σου έχω τρέιλερ της σειράς αλλά και φωτογραφίες, σε περίπτωση που δεν σε έπεισα –ακόμα- να ασχοληθείς με τον Nuno!