Άσχημα νέα: Η αγαπημένη σου σειρά δε θα συνεχιστεί (video)

Άσχημα νέα: Η αγαπημένη σου σειρά δε θα συνεχιστεί (video)

Είπαμε, είναι 2020!!!

Η εύρεση της κατάλληλης σειράς η οποία θα σου κρατήσει συντροφιά τα μοναχικά βράδια και θα σε κάνει να αγωνιάς για να παρακολουθήσεις το επόμενο επεισόδιο, είναι δύσκολη και «επίπονη» διαδικασία, μιας και τελευταία έχουμε παρακολουθήσει πολλές μετριότητες, τις οποίες θα ευχόμασταν να είχαμε αποφύγει.

Τελοσπάντων, η σειρά White Lines, ήρθε για να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν ακόμα πετυχημένες συνταγές με ενδιαφέρουσα υπόθεση και όμορφους πρωταγωνιστές. Αν κανείς προσθέσει σε όλο αυτό και τα μαγευτικά τοπία της Ibiza, αρκεί για να φτιάξει ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο.

Και ενώ η πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώνεται σε σημείο που δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνεχιστεί, μία εκ των πρωταγωνιστών, η Angela Griffin, σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε μία δυσάρεστη αποκάλυψη: «Με ρωτάτε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν του White Lines. Λυπάμαι που το λέω αλλά δε νομίζω. Υπάρχει πολλή ησυχία από το… μέτωπο», δήλωσε.

Η Griffin, υποδύεται την Anna, μία Αγγλίδα η οποία έζησε για 20 χρόνια στην Ibiza με την παρέα της, υιοθετώντας έναν πιο απελευθερωμένο τρόπο ζωής.



Εμείς πάλι πολύ στενοχωριόμαστε που δεν θα καμαρώσουμε για ακόμη μία σεζόν τον σέξι Boxer, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο, μιας και διανύουμε (ακόμα) το 2020!

Διάβασε ακόμη:

Αν έψαχνες συγκινήσεις για το καλοκαίρι, μπορείς να τσεκάρεις το Instagram του Nuno Lopes