The Crown: Η Diana κάνει την εμφάνισή της & το trailer είναι ανατριχιαστικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Crown: Η Diana κάνει την εμφάνισή της & το trailer είναι ανατριχιαστικό

Η πριγκίπισσα του λαού κάνει την εμφάνισή της

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει, όμως το φθινόπωρο μας απέκτησε νόημα από χθες το βράδυ που είδαμε και κυκλοφόρησε το trailer της τέταρτης σεζόν του Crown. Η βασίλισσα Ελισάβετ επιστρέφει στις ζωές μας ανανεωμένη και πιο σκληρή από ποτέ, σε μία σεζόν που θα μας φέρει πιο κοντά στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η Olivia Colman που πρωταγωνιστεί στο σύντομο trailer ενσαρκώνοντας την Ελισάβετ λέει δύο λόγια για την μοναρχία και πραγματικά η ανατριχίλα που νιώσαμε ακούγοντάς τη δεν περιγράφεται.

Γι’ αυτή τη σεζόν όμως ανυπομονούσαμε λίγο περισσότερο γιατί θα δούμε για πρώτη φορά την πριγκίπισσα Diana. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που έφυγε από τη ζωή το 1997 θα κάνει την εμφάνισή της στη σειρά και κάπως έτσι θα φτάσουμε σταδιακά μέχρι το σήμερα. Όπως ενδεχομένως θυμάσαι από την τρίτη σεζόν ο πρίγκιπας Κάρολος ξεκίνησε τη γνωριμία του με την δούκισσα Camilla, η οποία όμως εν τέλει παντρεύτηκε τον Andrew Parker Bowles.

Στα τελευταία επεισόδια αναφέρθηκε μάλιστα το όνομα της Diana και τόσους μήνες περιμέναμε με αγωνία την ημέρα που θα ανακοινωθεί η πρεμιέρα της 4ης σεζόν και θα δούμε την πριγκίπισσα Diana. Και η μέρα αυτή έφτασε αφού εχθές είδαμε το trailer και «ουρλιάξαμε» από ανυπομονησία.

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε από το Netflix το Crown επιστρέφει στις οθόνες μας στις 15 Νοεμβρίου 2020, και ίσως είναι το πρώτο καλό νέο που ακούσαμε για φέτος. Εννοείται πως η ανυπομονησία μας είναι τεράστια και πως περιμένουμε με αγωνία τη μέρα της πρεμιέρας.

Μέχρι τότε δες το πρώτο trailer και μείνε συντονισμένη γιατί σίγουρα θα υπάρξει κι άλλο.