Brie Larson: Οι δύο ρόλοι της Marvel που ευτυχώς δεν κατάφερε να πάρει

Νατάσσα Σχοινά
Brie Larson: Οι δύο ρόλοι της Marvel που ευτυχώς δεν κατάφερε να πάρει

Πολύ καλώς πήραν τα πράγματα τον δρόμο που έχουν σήμερα.

H Brie Larson είναι σήμερα μία από τις πιο ισχυρές υπερ-ηρωίδες της Marvel. Επωμίστηκε τον δύσκολο ρόλο του να ενσαρκώσει την Carol Danvers και τον έφερε εις πέρας καλύτερα απ’ όσο φανταζόταν ο οποιοσδήποτε και σίγουρα η παραγωγή. Η Marvel μάλλον δεν πίστευε ότι η Captain Marvel θα έκανε αυτόν τον πάταγο. 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε box office είναι ένα ποσό που λίγες ταινίες έχουν καταφέρει να κάνουν και, αν όντως συμβεί, μιλάμε για blockbusters.

Με αυτήν την άγνοια, δεν την αξιοποίησαν όσο μπορούσαν στο Avengers: Infinity War, καθώς αυτό γυρίστηκε πριν την προβολή της ταινίας της, και περίμεναν να αφήσουν τα νούμερα να μιλήσουν για να ανέβει το κασέ της στα ύψη.

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα, ωστόσο, είναι ότι η αγαπημένη πια Larson είχε κάνει οντισιόν για άλλες δύο μεγάλες ηρωίδες της Marvel, που -ευτυχώς- δεν κέρδισε…

No1: Natasha Romanoff aka Black Widow

Κι όμως, μπορεί τη στιγμή που μιλάμε να μη θες να σκεφτείς καμία άλλη στη θέση της, αλλά είναι γεγονός ότι η Brie φιλοδοξούσε να πάρει τον ρόλο που αφέθηκε στα χέρια της Scarlett Johansson, δηλαδή την Black Widow στο Iron Man 2. Η τελευταία έκανε εξαιρετική δουλειά, θυσιάστηκε και γενναία στο τέλος για το πετράδι της ψυχής και πάμε παρακάτω γιατί καμία άλλη δε θα απέδιδε τόσο άψογα τη Наташа Романоф, για να τη γράψουμε και στην πάτρια γλώσσα της.




No2: Jane Foster

Όχι τόσο κεντρικός ρόλος όσο αυτός της Johansson πιο πάνω, αλλά δεν παύει να αποτελεί τη γυναίκα που «σημάδεψε» τον γιο του Odin, Thor, και που σε λίγο καιρό -2022- πρόκειται για να γίνει η θηλυκή του εκδοχή. Δε θα μας πείραζε η Natalie Portman όσο το switch με την Scarlett, αλλά και πάλι, καλώς έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα.




Brie Larson = Captain Marvel



via GIPHY