No Time To Die: Αυτός είναι ο Safin του Rami Malek

Νατάσσα Σχοινά
No Time To Die: Αυτός είναι ο Safin του Rami Malek

Ένας αντίπαλος του James Bond που σίγουρα δε θα ξεχαστεί.

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για τον κινηματογράφο. Οι ταινίες πήγαν αρκετά πίσω, αφού τα γυρίσματα δεν μπορούσαν να συνεχιστούν μέσα στην καραντίνα. Οι επαφές με πολύ κόσμο σταμάτησαν και οι παραγωγές περίμεναν το πράσινο φως ώστε να μπορέσουν να ενώσουν εκ νέου το cast για την ολοκλήρωση των ταινιών.

Το No Time to Die ήταν από τις τυχερές και άτυχες ταινίες ταυτόχρονα. Τυχερή γιατί πρόλαβε και ολοκλήρωσε την παραγωγή. Άτυχη γιατί πάνω που ήταν έτοιμη να βγει στους κινηματογράφους, αναγκάστηκε να πάει από αναβολή σε αναβολή, τοποθετώντας τελικά την ημερομηνία προβολής της μέσα στον Νοέμβρη.

Στα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, έχουμε πάρει μία καλή γεύση του τι πρόκειται να δούμε. Άλλωστε, μιλάμε για ένα τεράστιο franchise που επενδύει πολύ στην εικόνα και την προώθησή της. Κι ένα από τα σημεία στα οποία εστιάσαμε είναι φυσικά ο Rami Malek και ο Safin που υποδύεται.




«Αυτό που ήθελα από τον Safin ήταν να τον κάνω ανησυχητικό. Να σκέφτεται τον εαυτό του σαν να είναι ηρωικός»
, λέει ο Malek, «Ο Safin είναι ένας ανυπέρβλητος κακός. Ο Bond πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτόν»

«Αυτό που θέλει κι αυτό που είναι διατεθειμένος να κάνει τον κάνουν έναν πολύ τρομακτικό χαρακτήρα, τόσο προσωπικά για τον Bond όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο», σχολιάζει ο σκηνοθέτης, Cary Joji Fukunaga.