Shotgun Wedding: Η JLo επιστρέφει στον κινηματογράφο με μία κωμική περιπέτεια

Shotgun Wedding: Η JLo επιστρέφει στον κινηματογράφο με μία κωμική περιπέτεια

Η σταρ αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο άλλης μίας ταινίας και αποδεικνύει ότι το τραγούδι δεν είναι το μοναδικό της άσετ.

Είναι σαφές ότι ο COVID έχει βάλει φρένο σε πολλές παραγωγές. Η μία αναβολή διαδεχόταν την άλλη έναν χρόνο τώρα όσον αφορά στο κινηματογραφικό κομμάτι και εμείς απλώς στεκόμασταν να περιμένουμε καρτερικά πότε επιτέλους θα υπήρχε κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά μας.

Ο καιρός πέρασε. Πέντε μήνες σε lockdown δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Οι ταινίες ήταν από τις λίγες παρηγοριές που δίναμε στον εαυτό μας και για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε τι θα κάναμε χωρίς αυτές.

Τώρα που σε μερικές εβδομάδες τα μέτρα αλλάζουν, ελπίζουμε σύντομα να ανοίξουν και οι κινηματογράφοι ώστε να μπορούμε να αναβιώσουμε το υπέροχο συναίσθημα της θέασης ταινίας στο σινεμά. Άλλωστε, ακούμε ήδη για διάσημες παραγωγές που ετοιμάζονται, όπως το Shotgun Wedding.




Στο Shotgun Wedding ο πρωταγωνιστικός ρόλος έχει ανατεθεί στην Jennifer Lopez. Μετά την αναπλήρωση του Armie Hammer με τον Josh Duhamel, η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο καλοκαίρι του 2022 και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου.

Η υπόθεση θέλει τους χαρακτήρες της Lopez και του Dunhamel να είναι αρραβωνιασμένοι και να βρίσκονται καθοδόν για το μέρος στο οποίο θέλουν να παντρευτούν. Επειδή, όμως, συνήθως σε τέτοιες ιστορίες τα πράγματα δε γίνεται να είναι τόσο απλά, και οι δύο αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό σημαίνει οι καλεσμένοι να γίνουν όμηροι.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, όμως γνωρίζουμε ότι η βασική φωτογραφία της ταινίας έχει ολοκληρωθεί, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.