Άνοιξαν τα θερινά σινεμά! 5 ταινίες για να διαλέξεις πριν πάρεις τηλέφωνο την bff σου

Κατερίνα Ιωακείμ
Άνοιξαν τα θερινά σινεμά! 5 ταινίες για να διαλέξεις πριν πάρεις τηλέφωνο την bff σου

Οσκαρικές ταινίες, animations, υπερήρωες, μυρωδιές από ανθισμένα αναρριχώμενα γιασεμιά, ένας ουρανός μ' αστέρια και αχνιστά ποπ κορν στο χέρι. Τι άλλο θέλεις για να είσαι ευτυχισμένη;  

Για πρώτη φορά έπειτα από έναν χρόνο (και βάλε) μπορείς σήμερα να φορέσεις το αγαπημένο σου jean με το αστείο t-shirt (ξέρεις αυτό με τη στάμπα που την κοιτούν όλοι στο δρόμο!), να δέσεις τα sneakers σου, να πάρεις ζακέτα (οπωσδήποτε!) και να συναντηθείς με την (καλή) παρέα έξω από το θερινό το σινεμά!

Μια αγκαλιά ποπ κορν, τα nachos με το λιωμένο τυρί, μια παγωμένη μπυρίτσα στο τραπεζάκι, η μεγάλη οθόνη να παίζει κάτι οσκαρικό και συ να απολαμβάνεις τη μυρωδιά των γιασεμιών και να νιώθεις πως ναι, απόψε εδώ σε αυτή την καρέκλα σκηνοθέτη ξεκινάει το καλοκαίρι σου :)

Η επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες (έπειτα από 7 ολόκληρους μήνες) γίνεται με θέα τα αστέρια και μια λίστα από πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες που οπωσδήποτε θέλεις να δεις. Διαλέξαμε για σένα τις 5 που θα σε κάνουν να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαρινό βραδάκι.

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ή πώς είσαι, αρκεί κάποιος να σε αγαπάει»!



Πρώτα, όμως, να κλείσεις ηλεκτρονικά το εισιτήριό σου και να εφοδιαστείς με όλα τα απαραίτητα για αυτή τη βραδιά κινηματογράφου καθώς να ξέρεις πως όσο μεγάλη σε διάρκεια κι αν είναι η ταινία δεν πρόκειται να γίνει... break για διαφημίσεις.

Μην ξεχάσεις τη μάσκα σου (θα σου χρειαστεί μέχρι να σε οδηγήσει η ταξιθέτρια στη θέση σου (μετά οι αποστάσεις από τον διπλανό σου θα είναι μεγάλες) και το αντισηπτικό χεριών (ξέρω, έχεις βαρεθεί να το ακούς αλλά καλού κακού βάλε ένα στη τσάντα σου).

Νεράκι, ποτάκι, πατατάκια κλπ όλα θα τα έχεις προμηθευτεί πριν ξεκινήσει η προβολή. Τον νου σου!



Είσαι έτοιμη να τηλεφωνήσεις στην κολλητή να κανονίσετε σινεμαδάκι (πόσο καιρό ήθελα να το πω αυτό!); Ρίξε μια ματιά πρώτα στις ταινίες για να ξέρεις τι να προτείνεις (και να αποφύγεις τα "δεν έχω πρόβλημα", "ό τι θέλεις εσύ" κλπ που δεν οδηγούν συνήθως πουθενά :p):