Φέτος θα μάθω surf!

Πατούλια Κατερίνα
Φέτος θα μάθω surf!

Μία σανίδα παρακαλώ!

Τι συμβαίνει όταν έχεις περάσει τη μισή χρονιά κλεισμένη στο σπίτι με μπόλικη τηλε-εργασία, καραντίνα και καθισιό! Παίρνεις την απόφαση να κάνεις surfing.
Η ιδέα της σανίδας μπήκε στο κεφάλι μου από πέρσι. Είχα καταφέρει εν μέσω lockdown να χάσω 14 κιλά, έβαλα για πρώτη φορά μπικίνι και χαιρόμουν και αποφάσισα να ανέβω στη σανίδα για SUP. Θα πέσεις μου είπαν. Χρειάζεσαι ισορροπία μου είπαν. Αλλά guess what, η σανίδα έγινε η καλύτερή μου φίλη και τα κατάφερα με την πρώτη. Και μετά είπα, τι μόνο αυτό;

Εγώ και η Blake!

Ήμουν έγκυος στη δεύτερη κόρη μου όταν είδα το The Shallows στο σινεμά με την Blake Lively.




Και είπα ουάου, αυτό πρέπει να το μάθω. Ε, το μπλέξιμο με τα παιδιά έκανε την επόμενη πενταετία να περάσει σαν νεράκι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπω εγώ στο νερό.

191525730 144909041001782 3103972595540802293 n

Κι αν η χρονιά που πέρασε ήταν για σένα δοκιμασία σκέτη, μήπως πρέπει να μάθεις κι εσύ surf; Να μάθεις να πηγαίνεις κόντρα στο κύμα, να κρατάς ισορροπία και να μην πέφτεις, να παίρνεις ανάσα εκεί που λες πως θα σε τραβήξουν κάτω τα προβλήματα, να αναπνέεις για πρώτη φορά καθαρά και πιο ελεύθερη από ποτέ;

Κι ύστερα ήρθαν τα Bikini Tribe Surf Sessions

Τα Bikini Tribe Surf Sessions είναι μια σειρά από 3 εβδομαδιαία, εναλλακτικά και πρωτοποριακά surf camps μόνο για γυναίκες και αφορούν την ελευθερία, την ισότητα και την κοινότητα. Απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που δοκιμάζει, οραματίζεται, ταξιδεύει και αναζητεί.

Η ιδέα ξεκινά από την κοινή αγάπη για τα θαλάσσια σπορ και εξελίσσεται σε μια γυναικεία κοινότητα ενδυνάμωσης, αλληλεπίδρασης και αλληλεγγύης, σε ένα επταήμερο all-inclusive surf camp με θάλασσα και Ελληνικό καλοκαίρι, surfing, windsurfing ή kitesurfing, συμμετοχικές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Με εκδρομές στη φύση και διασκέδαση, με πάρτι και αύρα Αιγαίου.

Τα Bikini Tribe Surf Sessions διοργανώνονται από το "Surf Club Keros" και τους ανθρώπους της που επενδύουν στη βιώσιμη διαχείριση και την ευημερία της φύσης, της θάλασσας και της κοινωνίας και υποστηρίζονται από γυναίκες ενεργές, επιτυχημένες στον αθλητισμό, στον επαγγελματικό στίβο, στον ακτιβισμό και στον εθελοντισμό. Γυναίκες έτοιμες να εμπνεύσουν θετική ενέργεια, αισιοδοξία και καλοκαιρινή αύρα.


https://www.instagram.com/p/CPI0W7Bpz9W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα Bikini Tribe Surf Sessions θα πραγματοποιηθούν στο "Surf Club Keros", στην Λήμνο σε έναν από τους τελευταίους παρθένους προορισμούς surf .
Οι ημερομηνίες είναι:

• Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 - Σάββατο 26 Ιουνίου 2021
• Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 - Σάββατο 3 Ιουλίου 2021
• Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 - Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Page: Surf Club Keros