Beckett: Η νέα Χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Νατάσσα Σχοινά
Beckett: Η νέα Χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Άλλη μία κινηματογραφική παραγωγή έρχεται να προστεθεί στο calendar του καλοκαιριού.

Με την άρση της πανδημίας και το σταδιακό άνοιγμα πολλών spot της καθημερινότητας, οι ταινίες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ακόμα και με τις εξόδους να πληθαίνουν, δεν υπάρχει καλύτερη ασχολία από το να μείνεις το βράδυ στο σπίτι και να απολαύσεις μία καλογυρισμένη παραγωγή με την παρέα σου.

Στις 13 Αυγούστου, μάλιστα, ετοιμάζεται να φτάσει στο Netflix η ταινία «Beckett».

Ο Διάβολος Φοράει Prada: Το έχεις δει 10 φορές, αλλά αυτά τα 10 facts σίγουρα σου έχουν ξεφύγει

Η υπόθεση της ταινίας «Beckett»

Η Χολιγουντιανή παραγωγή που πραγματεύεται τις διακοπές ενός ζευγαριού στην Ελλάδα, εξιστορεί την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα (David Washington) που γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού.

Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία.

Δες το επίσημο τρέιλερ της ταινίας εδώ:



Τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Αυτό που πιθανώς δεν ήξερες, όμως, είναι ότι η ταινία έχει γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι πολλές περιοχές και σκηνικά που έχουν χρησιμοποιηθεί και που θα προβληθούν σε όλον τον πλανήτη, πολύ πιθανό να σου είναι γνωστά.

Το Beckett έχει σκηνοθετηθεί από τον Ferdinando Cito Filomarino και στη λίστα του cast περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως John David Washington, Boyd Holbrook, Vicky Krieps και Alicia Vikander.