Τα 10 καλύτερα τραγούδια για να ακούσεις στην παραλία (και στη βεράντα!)

Χύμα στο κύμα!

Το καλοκαίρι είναι η χαρά της ζωής, η πιο χιλιοτραγουδισμένη σεζόν του χρόνου. Αρχές Ιουλίου, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ακόμα στην Αθήνα και ανυπομονούμε για τις διακοπές του Αυγούστου.

Οι πιο τυχεροί από μας θα βρεθούνε σε κάποια παραλία το σαββατοκύριακο, με ωραία κοκτέιλ, και καλή παρέα, και οι ακόμα τυχερότεροι σε κάποιο νησί.

Αν εύχεσαι και εσύ να μπορούσες να πατήσεις ένα κουμπί και να βρεθείς αμέσως στην αγαπημένη σου παραλία, στο αγαπημένο σου νησί, με την παρέα ή την οικογένειά σου (ή και μόνη σου), αλλά δεν μπορείς αυτά που φαντάζεσαι να τα κάνεις πράξη, σου έχουμε την λύση!

Κλείσε τα μάτια και σκέψου κάποια τραγούδια που θα ήθελες να ακούσεις στην παραλία, με ένα ποτό στο χέρι, ένα καυτό μπικίνι και cool γυαλιά ηλίου… Ποια σου έρχονται στο μυαλό και γιατί; Εγώ πάντως ξέρω ποια θέλω και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Τα τραγούδια που θα βρεις στην παρακάτω λίστα θα σε κάνουν να θες να χορέψεις στην άμμο.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσω πως δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στην παραλία απαραίτητα για να ακούσεις αυτά τα τραγούδια. Το καλοκαίρι είναι μέσα μας!

Έαν μια καλή λίστα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από την τρέλα της πόλης, τότε άκουσέ τα. Είσαι έτοιμη λοιπόν; Κλείσε τα μάτια σου και ξεκινάμε.

1. Mungo Jerry - In The Summertime ORIGINAL 1970

2. Redbone - Come and Get Your Love "Guardians of the Galaxy"

3. Καλοκαιρινές διακοπές - Νίκος Καρβέλας

4. The True Lyrics to Louie Louie

5. M.I.A - Paper Planes

6. Liquido - Narcotic

7. RocknRolla - I'm a Man

8. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home

9. Unders - Syria 

10. The Cure - Friday I'm in Love

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ