Κούπα θερμός: Θα την χρειαστείς! 8 για να διαλέξεις - Super stylish στην κάθε μέρα σου!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κούπα θερμός: Θα την χρειαστείς! 8 για να διαλέξεις - Super stylish στην κάθε μέρα σου!

Ποτέ πια χλιαρός καφές! Και κάνεις και καλό στο περιβάλλον (άσε που είναι τόσο cute που θα σου φτιάξουν τη μέρα).

Η επιστροφή στο γραφείο και στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις συνεπάγεται με πρωινό ξύπνημα και φυσικά πρωινό καφέ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν ζεστό καφέ μια κρύα φθινοπωρινή ημέρα (θα αργήσει λίγο ακόμη αλλά οκ) γι' αυτό οφείλεις να έχεις μια stylish κούπα που θα σε συντροφεύει από το πρωί στο αμάξι μέχρι το σχόλασμα.

Είναι ένας πολύ καλός, οικολογικός τρόπος για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα αφού δεν θα χρησιμοποιείς πια πλαστικές συσκευασίες που δίνουν τα cafes. Σήμερα μπορείς να τους ζητάς να τοποθετούν το ρόφημα στο δικό σου θερμό και να το έχεις μαζί σου όλη την ημέρα στο γραφείο. Τέλειο έτσι;

via GIPHY

Το viral TikΤok hack σου δείχνει πώς θα καθαρίσεις το φούρνο με 3 μόνο υλικά

Τι να προσέξεις

thermos1 copy

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι τι χρήση θέλεις να κάνεις. Ένα θερμός που είναι ιδανικό για να έχεις συνέχεια μαζί σου νερό, δεν θα είναι μάλλον και η καλύτερη επιλογή για να κρατάς ζεστό τον καφέ ή το τσάι σου το πρωί στο γραφείο.

Μη ξεχνάς ότι δεν είναι όλες οι κούπες και τα μπουκάλια ισοθερμικά, ούτε κλείνουν όλα αεροστεγώς. Η επιλογή είναι αναμφίβολα πολύ προσωπική υπόθεση αφού αφορά ένα αντικείμενο που θα έχεις καθημερινά και για πολλές ώρες μαζί σου. Επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο ή σε ένα θερμός με το αγαπημένο σου χρώμα. Στόχος να το βλέπεις και να σου φτιάχνει η διάθεση.

Πώς θα διώξεις εύκολα τις μυρωδιές και τη μούχλα από το ψυγείο σου

Τι να επιλέξεις

Τα πιο διαδεδομένα υλικά κατασκευής των thermos είναι το αλουμίνιο και το ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και διάφορα πλαστικά. Το αλουμίνιο είναι αρκετά πιο ελαφρύ από το ανοξείδωτο ατσάλι αλλά είναι λιγότερο ανθεκτικό. Το αλουμίνιο γενικά προτείνεται μόνο για νερό και όχι για άλλα ροφήματα (κυρίως όχι όξινα) τα οποία μπορεί με το χρόνο να διαβρώσουν το εσωτερικό υλικό του.

Αν επιλέξεις κούπα ή μπουκάλι αλουμινίου βεβαιώσου ότι είναι BPA free, ότι δεν περιέχει δηλαδή έναν επιβαρυντικό παράγοντα που για πολλά χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και πλέον καταργείται διεθνώς.

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικές από τις ωραιότερες κούπες αγοράς που συγκέντρωσα για να βρεις την αγαπημένη σου.

koupa thermos1

Κούπα Θερμός Hot Stuff Have The Best Tim

koupa thermos3

Sentio Κούπα Ταξιδιού Best

koupa thermos2

Κούπα Θερμός Parrots Emily Brook

Πηγή κεντρικής: @papyros_bookshop

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη girly κούπες θερμός που ξεχώρισα για εσένα.