Θα μείνεις σπίτι απόψε; 5 πράγματα που θα σε κάνουν να μην το μετανιώσεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Θα μείνεις σπίτι απόψε; 5 πράγματα που θα σε κάνουν να μην το μετανιώσεις

Μην κανονίσεις κάτι για το βράδυ γιατί σου έχω νυχτερινή σιέστα... στο σπίτι!

Μπορεί να είναι Τρίτη όμως ακόμη ο Σεπτέμβρης μάς ξεμυαλίζει! Μπορεί να έχουμε μπει σε full πρόγραμμα, να έχουμε ξεκινήσει δουλειά, σχολεία και λοιπές δραστηριότητες όμως ο καιρός μάς δίνει ακόμη πολλές ευκαιρίες για να θέλουμε να βγαίνουμε κάθε βράδυ έξω από το σπίτι.

Τι κι αν είναι μεσοβδόμαδα και αύριο έχεις να ξυπνήσεις πάλι νωρίς για το γραφείο; Στο ξενύχτι σπάνια λέμε «όχι» γιατί μας κάνει να νιώθουμε πως το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.

Movie night! Όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το σπίτι σου σινεμά

Ε, λοιπόν σήμερα προτείνω ν' αλλάξεις το πρόγραμμα. Τι θα έλεγες για cocooning στο σπίτι, για χαλάρωση και ηρεμία; Πριν απαντήσεις αρνητικά σου έχω 5 πολύ καλούς λόγους που θα σε κάνουν να το σκεφτείς σοβαρά!

1.Πάρε το βιβλίο σου (ναι, αυτό που δεν θέλεις να σταματάς να διαβάζεις ούτε λεπτό)

To Τριανταφυλλάκι της Jennifer Donnelly

to trianatafyllaki

Το πρώτο βιβλίο της θρυλικής τριλογίας "Το Τριανταφυλλάκι", που εκτυλίσσεται μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης στις αρχές του 19ου αιώνα, είναι η ιστορία ενός έρωτα που δεν σβήνει παρά τις δυσκολίες και μιας δυναμικής νέας γυναίκας που είναι αποφασισμένη να επιβιώσει και να θριαμβεύσει.

2. Φόρεσε τις cozy πιτζάμες που μόλις αγόρασες και κάτσε στον καναπέ να τις απολαύσεις!

Πιτζάμες με καρό pattern- Μango

pitzames

3. Απόλαυσε το ζεστό αγαπημένο σου ρόφημα. Ένα τσάι είναι παντα η ιδανικότερη επιλογή

Τσάι Black Chai

black chai

Κλείσε τα μάτια και δώσε μεγάλη προσοχή στη γεύση σου. Θα εξερευνήσεις το υπέροχο μυστικό του Black Chai: αρωματικό μαύρο τσάι, μια βελούδινη νότα rooibos και νόστιμα μπαχαρικά chai όπως κανέλα, τζίντζερ και γλυκάνισο σε βάζουν σε πειρασμό να ονειρευτείς ενώ παράλληλα διεγείρουν τις αισθήσεις. Αν αγαπάς τα μπαχαρικά, θα γίνει το αγαπημένο σου.

4. Άναψε τα αγαπημένα σου κεριά (εκείνα που αγόρασες πρόσφατα γιατί λατρεύεις το άρωμά τους)

Αρωματικό κερί HEAVENLY GINGERLILY

aromatiko keri

Με άρωμα από: Νότες Κορυφής: Green, Gardenia, Lily, Gingere, Orange,

Νότες Καρδιάς: Rose, Tuberose, Jasmine, Muguet, Violet, Cinnamon

Νότες Βάσης: Musk, Sandalwood, Vanilla, Caramel

5. Φτιάξε τον φωτισμό στον χώρο σου (ήρθε η ώρα να αλλάξεις φωτιστικό και να κρεμάσεις εκείνα τα υπέροχα κίτρινα λαμπάκια που είχες πάρει πριν το καλοκαίρι).

fotistika

SNOYRA γιρλάντα LED

40 λαμπάκια μη μου πεις πως δεν είναι αρκετά; Αν θέλεις κι άλλα μπορείς να πάρεις όσα θέλεις και να διακοσμήσεις από το βάζο σου μέχρι τα κάδρα στο σαλόνι σου! Γιατί τα λαμπάκια δεν είναι ποτέ αρκετά!

Τι άλλο μένει; Μετά απ' όλα αυτά κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και απόλαυσε την αγαπημένη σου ταινία στο Netflix. Εδώ σου έχω τις 10 καλύτερες που μπορείς να βρεις με ένα μόνο κλικ.