House of the Dragon: Το πρώτο teaser τρέιλερ είναι εδώ! Οι Targaryens έρχονται και διψούν για αίμα

Νατάσσα Σχοινά
House of the Dragon: Το πρώτο teaser τρέιλερ είναι εδώ! Οι Targaryens έρχονται και διψούν για αίμα

Το prequel του Game of Thrones έχει επίσημο τρέιλερ - Ο οίκος Targaryen φέρνει μάχες και δράκους.

Με δύο χρόνια αποχής από το σύμπαν του George R. R. Martin και το Game of Thrones, η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη για τα prequel που έχουν ανακοινωθεί. Και, ενώ το House of the Dragon έχει κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες μέχρι στιγμής με τους φανς να καταφέρνουν να διαρρέουν υλικό από τα γυρίσματα, επίσημο τρέιλερ δεν είχαμε. Μέχρι πριν από μερική ώρα.

Το HBO χάρισε στο κοινό το πρώτο επίσημο teaser της σειράς που αναμένεται να γίνει το νέο talk-of-the-town της τηλεόρασης ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του. Με γυρίσματα σε Λονδίνο και Κορνουάλη και μεγάλα ονόματα του Hollywood να πλαισιώνουν το cast, ο οίκος Targaryen έρχεται στο προσκήνιο με τους βασιλιάδες, τους πρίγκιπες και τους δράκους που φέρνουν μαζί τους.

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του House of the Dragon - Το στρατόπεδο των Targaryens

Το official teaser trailer του House of the Dragon


Το official teaser trailer του House of the Dragon έδειξε επιτέλους τους βασικούς ηθοποιούς που απαρτίζουν το cast, τους περισσότερους από τους οποίους μέχρι στιγμής είχαμε δει μόνο σε φωτογραφίες. Ο Matt Smith ως πρίγκιπας Daemon Targaryen φαίνεται πως θα αποτελέσει το βασικό πρόσωπο της σειράς, αν και, αν ακολουθήσει τα πρότυπα του Game of Thrones, τότε οι συμπρωταγωνιστές του θα έχουν εφάμιλλης σημασίας ρόλους.

Ο αδερφός του Daemon και βασιλιάς Viserys I, που παίρνει σάρκα και οστά από τον ηθοποιό Paddy Considine, φαίνεται να κάθεται στον Iron Throne όντας ο πέμπτος της οικογένειάς του που το κάνει, βασιλεύοντας από το 103 AC μέχρι το 129 AC. Πήρε τα σκήπτρα κατευθείαν από τον παππού του, Old King Jaehaerys I και συνέχισε τη βασιλεία του με γνώμονα την ευημερία του τόπου.

house of the dragon trailer20

«Θεοί, βασιλιάδες, φωτιά και αίμα. Τα όνειρα δε μας έκαναν βασιλιάδες, οι δράκοι μας έκαναν»

Ο δράκος του Viserys I ήταν ο Balerion, όμως όταν εκείνος πέθανε, δεν μπόρεσε να έχει ξανά τη σύνδεση που είχαν με κανέναν άλλο δράκο.

200 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε ήδη στη σειρά, η οικογένεια Targaryen ζούσε και βασίλευσε με τον Iron Throne παρακαταθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το prequel θα παρουσιάσει το Dance of the Dragons, τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ της διάσημης οικογένειας του «Fire and Blood», οπότε αναμένουμε πολλές σκηνές με δράκους -Καθόλου τυχαίο που ο ίδιος ο Martin αποκάλυψε πως η σειρά θα έχει 17 δράκους σε αντίθεση με τους τρεις του GoT-.

house of the dragon trailer13

Τι είναι το Dance of the Dragons

Το Dance of the Dragons που είναι γνωστό και ως the Dying of the Dragons είναι ένας πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των Targaryens για την κυριαρχία των 7 Βασιλείων του Westeros μετά τον θάνατο του Viserys I. Με διάρκεια από το 129 AC μέχρι το 131 AC είχε ως αποτέλεσμα πολλά μέλη του οίκου και δράκοι να πεθάνουν αφήνοντας το άλλοτε ισχυρό House Targaryen με ανοιχτές πληγές.

Το House of the Dragon αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.