And Just Like That, έξαλλη η Sarah Jessica Parker: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That, έξαλλη η Sarah Jessica Parker: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

Η SJP μίλησε για τα πάντα στη Vogue παραδίδοντας και ένα εξώφυλλο που δε θα ξεχαστεί.

Λίγο έχει μείνει μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της σειράς «And Just Like That». Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της, η Sarah Jessica Parker και το girl squad που έχει αφήσει ιστορία στην τηλεόραση, επιστρέφει τον ερχόμενο Δεκέμβριο με πολλά ερωτηματικά να περιμένουν απάντηση στο μυαλό των θεατών.

Ένα από αυτά αφορά στον τρόπο με τον οποίο η παραγωγή θα χειριστεί το θέμα της Samantha Jones, αφού η Kim Cattrall έχει καταστήσει σαφές ότι δε θέλει να επιστρέψει. Ένα δεύτερο είναι το πρόσωπο που αφορά η κηδεία στην οποία δείχνει το φωτογραφικό υλικό ότι παρευρίσκονται τα κορίτσια. Μέσα σε όλα τα σεναριακά, φαίνεται να βρίσκεται και το ότι οι πρωταγωνίστριες μεγάλωσαν και το κατά πόσο είναι σοφή κίνηση να επιστρέψουν εφόσον ισχύει αυτό.



Η Sarah Jessica Parker μιλάει για τον μισογυνισμό

Η Sarah Jessica Parker, η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με στυλάτες και δημιουργικές εμφανίσεις σε καθημερινό επίπεδο και που έχει αποτελέσει ίνδαλμα για πολλές γυναίκες που φαντάζονται τον εαυτό τους στη θέση της, έδωσε συνέντευξη στη Vogue και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Υπάρχει τόσος μισογυνισμός για εμάς που δε θα συνέβαινε ποτέ για έναν άντρα. Γκριζαρισμένα μαλλιά, γκριζαρισμένα μαλλιά, γκριζαρισμένα μαλλιά. Έχει γκριζαρισμένα μαλλιά; Κάθομαι με τον Andy Cohen και όλο του το κεφάλι έχει γκριζαρισμένα μαλλιά, και είναι φανταστικός. Γιατί είναι αποδεκτό για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω!»

https://www.instagram.com/p/CRHPL9DjnGy

Η επιθετικότητα των social media

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους τα social media. Που τους επιτίθενται και που ορίζουν τα δικά τους πρότυπα, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν τι θέλουν. Τη μία σχολιάζουν τις πολλές ρυτίδες του χρόνου, την άλλη ότι δεν έχει πολλές ρυτίδες, άρα έκανε πλαστική.

«Ειδικά στα social media. Όλοι έχουν κάτι να πουν. ‘Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες’. Είναι σαν οι άνθρωποι να μη θέλουν να είμαστε καλά με αυτό που είμαστε, σαν να απολαμβάνουν το να πονάμε με το ποιοι είμαστε, το αν επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειοι ή αν κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα. Ξέρω πώς δείχνω. Δεν έχω επιλογή. Τι θα κάνω για αυτό; Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

https://www.instagram.com/p/CV0G2m2Lh8U

Το εξώφυλλο της Vogue

Το εξώφυλλο της Vogue που συνόδευσε τη συνέντευξη είναι εφάμιλλο του fashion χαρακτήρα που έχει αποκτήσει η SJP με τα χρόνια. Φορώντας ένα επιβλητικό, τούλινο φόρμα από Dolce & Gabbana, υπό τη στυλιστική επιμέλεια της Tabitha Simmons, η ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Daniel Jackson για ένα από τα πιο iconic εξώφυλλα των τελευταίων ετών.

https://www.instagram.com/p/CV-b46gFeTP

«Με έναν αξέχαστο ρόλο, η Sarah Jessica Parker όρισε τον τρόπο του να είσαι λαμπερή, του να μπορείς να κάνεις λάθος και του να μπορείς να αγαπηθείς κατευθείαν. Και κάπως έτσι, είναι έτοιμη να το ξανακάνει», γράφει το Μέσο στο caption της ανάρτησης.


https://www.instagram.com/p/CV_ChIxJ_Sp

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το And Just Like That

https://www.instagram.com/p/CVLUR8Kgc6r

Τα γυρίσματα του And Just Like That είναι σε πυρετώδεις ρυθμούς αυτούς τους μήνες. Και, δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει γύρω από το θέμα, έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες από τα outfits που πρόκειται να δούμε και τα οποία φαίνεται πως συνεχίζουν την κομψότητα και τη high-fashion οπτική της Carrie.

And Just Like That, η Carrie βρήκε το απόλυτο outfit της σεζόν