Reboot για το Pretty Little Liars - Θα επιστρέψει το αρχικό cast; Τι δήλωσε η Lucy Hale

Νατάσσα Σχοινά
Reboot για το Pretty Little Liars - Θα επιστρέψει το αρχικό cast; Τι δήλωσε η Lucy Hale

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει και γνωρίζουμε ήδη μερικά από τα hot ονόματα του νέου cast.

Το 2010 άρχισε να προβάλλεται το Pretty Little Liars. Μία ιστορία που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια. Πέντε φίλες βρέθηκαν μπλεγμένες σε έναν κύκλο μυστηρίου, μυστικών και εγκλημάτων με έναν ανώνυμο καλοθελητή -την Α- να προσπαθεί να τις απειλήσει και να αποκαλύψει πράγματα που νόμιζε η μικρή κοινωνία του Rosewood ότι θα έμεναν καλά κρυμμένα στην Πενσυλβάνια.

Η Spencer Hastings (Troian Bellisario), η Hanna Marin (Ashley Benson), η Aria Montgomery (Lucy Hale), η Emily Fields (Shay Mitchell) και αργότερα η Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) έγιναν τα κορίτσια που κάθε teenager -και όχι μόνο- γνώριζε και συζητούσε, ώσπου το 2017 δόθηκε το τέλος με μία απρόσμενη έκπληξη που άλλοι λάτρεψαν και άλλοι μίσησαν.



Το reboot του Pretty Little Liars

Η επιτυχία της σειράς ανέδειξε τις ηθοποιούς και εκτόξευσε τη δημοφιλία τους, ενώ η ίδια η παραγωγή έλαβε πολύ θετικές κριτικές και την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού. Γι’ αυτό και σε μία εποχή που τα reboot αποτελούν μόδα, η αναβίωση της σειράς ήρθε και επίσημα στο προσκήνιο.

shocked pretty little liars GIF

Το cast του «Pretty Little Liars: Original Sin»

Το «Pretty Little Liars: Original Sin» θα πραγματεύεται όχι τη ζωή στο Rosewood αλλά σε μία άλλη φανταστική πόλη του ίδιου σύμπαντος, τη Millwood. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκεται ένα νέο γκρουπ κοριτσιών με μία αντίστοιχη δική τους «Α».

Η λίστα του cast περιλαμβάνει ονόματα, όπως Bailee Madison, Zaira, Malia Pyles, Chandler Kinnet, Alex Aiono, Maia Reficco, Mallory Bechtel, Lea Salonga, Eric Johnson, κ.α.



Οι δηλώσεις της Lucy Hale

Σύμφωνα με το Variety, μία εκ των πρωταγωνιστριών της αρχικής σειράς, η Lucy Hale, δήλωσε πως δε θα εμφανιστεί στο reboot του PPL, καθώς επίσης σημείωσε ότι καμία άλλη από το αρχικό cast δε θα δώσει το παρών. Η μόνη πληροφορία που μοιράστηκε και συνδέει το νέο πρότζεκτ με τον προκάτοχό του είναι ότι πρόκειται να είναι σκοτεινό.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικούς από τους ηθοποιούς που θα περιλαμβάνει το νέο cast.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jeremy Renner - Hawkeye: Το πρόβλημα υγείας που ενώνει τον ηθοποιό με τον ήρωα της Marvel

Η Scarlett Johansson τα βρήκε με τη Marvel - Τι είναι τέλος πάντων το νέο, μυστικό τους πρότζεκτ;

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν Emily In Paris είναι εδώ - Επιτέλους ξεκολλάει από τον Gabriel!