Christmas shopping: Τα γιορτινά δώρα που θα ενθουσιάσουν φέτος κάθε παραλήπτη και πού θα τα βρεις

Christmas shopping: Τα γιορτινά δώρα που θα ενθουσιάσουν φέτος κάθε παραλήπτη και πού θα τα βρεις

Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τα φετινά Χριστούγεννα και δεν μπορείς να κρύψεις την ανυπομονησία σου! 

Όχι μόνο γιατί η περίοδος των γιορτών σε «πλημμυρίζει» με όμορφα συναισθήματα, αλλά επειδή είναι η ιδανική ευκαιρία για να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Διότι από τις γιορτινές οικογενειακές βόλτες στη στολισμένη πόλη και τα αγαπημένα σου εμπορικά κέντρα, μέχρι την καθιερωμένη ανταλλαγή των χριστουγεννιάτικων δώρων, όλα συντελούν ώστε να αναπληρώσεις τον κοινό χρόνο που χάνεται με τους αγαπημένους σου, μέσα στην καθημερινότητα.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας τις προετοιμασίες για την περίοδο των Χριστουγέννων; Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να αρχίσεις να καταγράφεις τη λίστα με τους φετινούς παραλήπτες των γιορτινών πακέτων σου και να πραγματοποιήσεις μία εξόρμηση στον πιο παραμυθένιο και γιορτινό shopping προορισμό, δηλαδή σε έναν συναρπαστικό «κόσμο» γεμάτο μόδα, ομορφιά, τεχνολογία, διακόσμηση, παιχνίδια, στον οποίο θα βρεις ό,τι ψάχνεις για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής σου!

Αν θέλεις, λοιπόν, να «ντύσεις» τα φετινά Χριστούγεννα με μαγεία και έπειτα να τη μεταδώσεις στους ανθρώπους που αγαπάς μέσω των δώρων σου, τότε να ξέρεις πως το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos είναι το μέρος που σε καλωσορίζει σε μία ανεπανάληπτη και άκρως γιορτινή αγοραστική εμπειρία. Διότι καθώς θα περιηγείσαι σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο χρώματα, αστερόσκονη και λαμπιόνια, ενώ κλασικές χαρμόσυνες μελωδίες θα «χαϊδεύουν» τα αυτιά σου, θα ανακαλύπτεις τις καλύτερες προτάσεις γιορτινών δώρων για την ανιψιά, την κολλητή, τη μητέρα, το παιδί σου, τον αγαπημένο σου και φυσικά, για εσένα!

Εικόνα14

Τα χρήσιμα δώρα που θα ενθουσιάσουν εσένα, την κολλητή και την αδερφή σου

Από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, τα Χριστούγεννα ήταν διαχρονικά μία περίοδος που συνήθιζες να χαρίζεις απλόχερα δώρα. Ωστόσο, αν δεν έχεις προσθέσει τον εαυτό σου στη λίστα με τους παραλήπτες των γιορτινών σου πακέτων, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις, αφού ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δωράκι είναι ένας τρόπος να σε ανταμείψεις για όσα κατάφερες μέσα στην χρονιά που αφήνουμε πίσω. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία μονόχρωμη πλισέ πλεκτή φούστα με άνετη εφαρμογή από το κατάστημα Parabita; Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο, διαχρονικό κομμάτι, το οποίο θα σε συνοδεύει σε κάθε περίσταση, αφού συνδυάζεται εύκολα με ό,τι επιλέξεις να το φορέσεις.

Επίσης, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μοντέρνο σκουρόχρωμο τζιν πουκάμισο από 100% βαμβάκι, το οποίο ταιριάζει σε μία πρωινή αλλά και σε μία βραδινή εμφάνιση, ανάλογα με τον τρόπο που θα το συνδυάσεις, ενώ μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Lee & Wrangler του Mediterranean Cosmos. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, τότε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε μια ξεχωριστή μεταλλική απόχρωση από το κατάστημα DOCA, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να «κλέψεις» τις εντυπώσεις στα γιορτινά ρεβεγιόν.

Εικόνα15

Αν θέλεις να χαρίσεις ένα χρήσιμο δώρο στην κολλητή ή την αδερφή σου φέτος τα Χριστούγεννα, να θυμάσαι πως τα εσώρουχα είναι μία πρόταση που θα «πιάσει» τόπο, ανεξάρτητα από το στυλ της. Οι επιλογές είναι άπειρες και η απόφαση δύσκολη, όμως εγώ ξεχώρισα ένα κομψό bralette από απαλό και ελαστικό ύφασμα, το οποίο είναι αόρατο, δεν πιέζει το σώμα, δεν αφήνει σημάδια και μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Sloggi. Σε κάθε περίπτωση, ένα κόκκινο κορμάκι από δαντέλα και διχτυωτό τούλι είναι ένα πρωτότυπο δώρο από το κατάστημα Intimissimi, το οποίο θα βάλει απευθείας τη φίλη ή την αδερφή σου σε γιορτινό mood! Κάνε μία βόλτα στο Mediterranean Cosmos και θα βρεις ό,τι ψάχνεις.

Εικόνα16

Πρωτότυπες προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για τους άντρες της ζωής σου

Κοιτώντας τους παραλήπτες των φετινών δώρων, συνειδητοποιείς πως για μία ακόμη χρονιά υπάρχουν δύο προσθήκες που σε προβληματίζουν. Ποιες είναι αυτές; Το δώρο που θα χαρίσεις στον πατέρα σου και το χριστουγεννιάτικο δώρο του αγαπημένου σου. Βλέπεις, πρόκειται για δύο πολύ ξεχωριστά πρόσωπα, στα οποία έχεις ήδη χαρίσει πολλά δώρα στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να έχεις ξεμείνει από πρωτότυπες και ψαγμένες ιδέες. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς πως ανεξάρτητα από το δώρο που θα επιλέξεις, η κίνηση είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον παραλήπτη.

Συνεπώς, να είσαι σίγουρη πως το πρόσωπο του πατέρα σου θα λάμψει από χαρά, όταν ανακαλύψει ότι φέτος αποφάσισες να επιμεληθείς το στυλ του, κάνοντάς του δώρο ένα κλασικό λευκό πουκάμισο με το επιβλητικό, κομψό logo του brand La Martina από το κατάστημα 5 Star Store του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Όσο για τον αγαπημένο σου, δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ, αφού μία επίσκεψη στο κατάστημα Intimissimi Uomo αρκεί για να βρεις το κατάλληλο δώρο, δηλαδή το γιορτινό μποξεράκι με ελαστικό ύφασμα από βαμβάκι Supima®, το οποίο είναι στολισμένο με ένα απίθανό print από gingerbread.

Εικόνα17

Τα δώρα που θα ξετρελάνουν τους μικρούς «πρωταγωνιστές» των φετινών Χριστουγέννων

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι μικροί «πρωταγωνιστές» της ζωής σου αλλά και των Χριστουγέννων, δηλαδή το βαφτιστήρι, το ανιψάκι ή το μικρό σου, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των γιορτινών δώρων και έχουν προτεραιότητα. Σίγουρα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι να τους χαρίσεις ένα παιχνίδι, όπως τη ρεαλιστική Hape Ξύλινη Κουζίνα Light & Sound, η οποία «απογειώνει» το παιχνίδι της μίμησης, προετοιμάζει τους μικρούς σεφ της καρδιά σου και μπορείς να τη βρεις στο κατάστημα Μουστάκας του Mediterranean Cosmos. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να στραφείς σε μία άλλη εναλλακτική, η οποία θα ενθουσιάσει το παιδί και θα… λύσει τα χέρια της μαμάς για τις φετινές γιορτινές εμφανίσεις του μικρού της.

Εικόνα18

Για παράδειγμα, μπορείς να χαρίσεις στην ανιψιά σου ένα εντυπωσιακό φόρεμα από το κατάστημα Energiers, το οποίο είναι λαμπερό, chic και στολισμένο με εκατοντάδες παγιέτες που θα ξετρελάνουν κάθε μικρή fashionista. Ωστόσο, σε περίπτωση που η ανιψιά ή η βαφτιστήρα σου είναι πολύ μικρή ηλικιακά, στο κατάστημα Lapin House θα βρεις μοναδικές επιλογές για εκείνη, όπως ένα μοντέρνο φόρεμα με τούλι και καρό επένδυση για κομψές και γιορτινές εμφανίσεις. Εναλλακτικά, υπάρχει και το κατάστημα Μayoral, στο οποίο θα βρεις έναν κομψό συνδυασμό για κορίτσια από δύο έως εννέα ετών, που περιλαμβάνει γιακά ημιζιβάγκο με βολάν και μία υπέροχη, στυλάτη καρό φούστα.

Εικόνα19

Ευφάνταστα δώρα που μας παρακινούν να απολαύσουμε τον προσωπικό μας χώρο

Το σπίτι σου είναι ένας χώρος που δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις την περίοδο των Χριστουγέννων, ένα γιορτινό «καταφύγιο» το οποίο αποτελεί ένα καθιερωμένο σημείο συνάντησης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γιατί, λοιπόν, να μην επενδύσεις σε ένα δώρο που θα κάνει ακόμη πιο βολικό και χριστουγεννιάτικο το σαλόνι σου;

Να ξέρεις πως στο κατάστημα NEF-NEF του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, μπορείς να ανακαλύψεις μοναδικά, διαχρονικά δώρα για το σπίτι σου, αλλά και τα σπίτια των φίλων σου, τα οποία χαρίζουν στιγμές ζεστασιάς, άνεσης και χαράς, ομορφαίνοντας κάθε χώρο. Πιο αναλυτικά, εκεί θα βρεις πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις, αλλά και το γιορτινό, μακρόστενο ταπέτο που μας «κέρδισε» και το οποίο στολίζει με γιορτινές «πινελιές» κάθε γωνιά του σπιτιού.

Εικόνα20

Ωστόσο, αν θέλεις να βιώσεις μοναδικές στιγμές περιποίησης στο σπίτι σου την περίοδο των γιορτών ή να χαρίσεις σε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο, όπως την κολλητή, τη συνάδελφο, την αδερφή ή τη μητέρα σου, ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς και ανανέωσης, τότε το λαχταριστό σετ περιποίησης σώματος Strudel από το κατάστημα Fresh line, είναι αυτό που ζητάς. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, αρωματικό νερό και χειροποίητο σαπούνι και είναι το γιορτινό πακέτο που θα εμπλουτίσει με «νότες» μηλόπιτας, μπαχαρικών, τριαντάφυλλου και μελιού τα φετινά Χριστούγεννα.

Εικόνα21

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις ευφάνταστες προτάσεις γιορτινών δώρων που μπορείς να ανακαλύψεις στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, δηλαδή του εμπορικού κέντρου, στο οποίο βρίσκεις τα πάντα. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επισκέψου σήμερα κιόλας τον απόλυτο προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες βόλτες και άφησε τη μαγεία του γιορτινού σκηνικού να σε παρασύρει σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία shopping, η οποία θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο φωτεινά και αισιόδοξα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα mediterraneancosmos.gr ή τις σελίδες του εμπορικού κέντρου στο Facebook και το Instagram!