And Just Like That... Mega spoiler για την Carrie και τον Mr. Big (μεγάλη ανατροπή στο 1ο επεισόδιο)

And Just Like That... Mega spoiler για την Carrie και τον Mr. Big (μεγάλη ανατροπή στο 1ο επεισόδιο)

Ξέρουμε πια ποιος χαρακτήρα τυο Sex and The City πεθαίνει αλλά και πού βρίσκεται η Samantha.

Τελείωσε επιτέλους η αναμονή του «And Just Like That» και, λίγο πριν όλος ο πλανήτης δει τα πρώτα επεισόδια και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε η παραγωγή να συνεχίσει το story των πρωταγωνιστριών, έφτασε ένα mega spoiler που επιβεβαιώνει μία θεωρία που πολλοί φανς του Sex and The City πίστευαν ότι θα πραγματοποιηθεί με τον ερχομό των νέων επεισοδίων.

***Αν δε θες να σου γίνει σπόιλερ, μη συνεχίσεις παρακάτω, γιατί περιλαμβάνονται πολλές πληροφορίες για τα πρώτα δύο επεισόδια του «And Just Like That» ***



Ποιος πεθαίνει τελικά στο And Just Like That

Καθώς υπήρξαν πλάνα εδώ και μήνες τα οποία έδειχναν κηδεία, το μυαλό όλων γρήγορα πήγε στον Mr. Big. Άλλωστε, είναι ένας πολύ τραγικός τρόπος να δοθεί τέλος στη σχέση του με την Carrie. Και αυτό συνέβη. Ο μεγάλος έρωτας της Bradshaw πεθαίνει από καρδιακή προσβολή στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, ενώ στο δεύτερο περιλαμβάνονται τα πλάνα της κηδείας του και το τελευταίο αντίο.

Carrie Bradshaw Youre The One GIF

Πού είναι η Samantha

Carrie, Charlotte και Miranda κάθονται σε ένα καφέ της Νέας Υόρκης όταν η Bitsy Von Muffling έρχεται και αναρωτιέται πού βρίσκεται η Samantha. Επειδή η Charlotte τής αποκρίνεται «δεν είναι πια μαζί μας», αυτομάτως το μυαλό της πηγαίνει στο ότι έχει πεθάνει. Όμως, τελικά μαθαίνουμε πως απλώς έχει μετακομίσει στο Palm Beach που είναι γεμάτο με σέξι 60άρες σειρήνες.



Τα κορίτσια με ανανεωμένη διάθεση πιο απελευθερωμένα από ποτέ



Η Miranda έχει πια αλλάξει τα κόκκινα μαλλιά της που τώρα λείπουν μέχρι και στην Carrie. Αναφέρει, μάλιστα, με τον κλασικό δυναμικό και αστείο της τρόπο ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό με τον γιο της, Brady, που έχει μεγαλώσει πια και άφησε στο δωμάτιό του πεταμένο ένα προφυλακτικό το οποίο και βρήκε η μαμά του. Η Miranda ονόμασε το έδαφος «ναρκοπέδιο» λόγω της συχνότητας με την οποία της συμβαίνει αυτό στο σπίτι.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το And Just Like That στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That: Η πρεμιέρα με το λαμπερό cast - H SJP με τον Matthew Broderick και τον γιο τους

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall