Αν είσαι λάτρης του Grinch τότε μπορείς να μείνεις αυτά τα Χριστούγεννα στη ...σπηλιά του!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Αν είσαι λάτρης του Grinch τότε μπορείς να μείνεις αυτά τα Χριστούγεννα στη ...σπηλιά του!

Μπορείς κι εσύ να ζήσεις λίγο από τη μαγεία του παραμυθιού αυτά τα Χριστούγεννα!

Αν η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων The Grinch (ναι, ο πράσινος αυτός τύπος που προσπαθούσε να κλέψει τα Χριστούγεννα!) είναι η αγαπημένη σου, τότε ίσως έχεις την ευκαιρία να ζήσεις λίγο από τη μαγεία της αυτά τα Χριστούγεννα! Η πλατφόρμα διαχείρισης ενοικίασης διακοπών Vacasa συνεργάστηκε με την Dr. Seuss Enterprises για να δημιουργήσει την απόλυτη απόδραση διακοπών, στην πλευρά του όρους Crumpit.

Το σπίτι του πιο αγαπημένου -σύγχρονου- ήρωα των Χριστουγέννων (δε ξεχνάμε ποτέ τον Σκρουτζ που αν και τσιγκούνης αρχικά, μεταμορφώθηκε τελικά στον πιο ένθερμο υποστηρικτή των Χριστουγέννων) έχει ανοίξει τις πόρτες της στους επισκέπτες για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

kinezika spitiaq

Το ξενοδοχείο στην Κίνα που είναι εμπνευσμένο από την φιλοξενία αρχαίων πολιτισμών

Πού είναι η «μαγική» αυτή σπηλιά

Βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη ιδιοκτησία έξω από το Boulder της Γιούτα στις ΗΠΑ. Η σπηλιά εκτείνεται σε μια τεράστια έκταση 2 στρεμμάτων, καταλαμβάνοντας διάφορα επίπεδα εσωτερικά και εξωτερικά. Το κατάλυμα περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο, υπνοδωμάτιο επισκεπτών, γραφείο, μπάνιο και αίθουσα μουσικής (εξοπλισμένη φυσικά πλήρως με το πιάνο του Grinch και το σετ τυμπάνων του Max, του σκύλου του).

Κάθε δωμάτιο στη σπηλιά είναι διακοσμημένο όπως ακριβώς θα ήθελε ο ίδιος ο Grinch. Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με είδη πρώτης ανάγκης όπως Who-pudding και Who-hash (αυτά που αγαπούσε τόσο πολύ ο Grinch) ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ψάξουν σε όλη «τη φωλιά» και να βρουν κρυμμένες εκπλήξεις, όπως μια ντουλάπα με το πράσινο γούνινο παντελόνι του Grinch, τη στολή του Άγιου Βασίλη και κάθε λογής υπέροχα σκευάσματα Who.

Κατά τη διάρκεια της ενοικίασης της σπηλιάς, οι επισκέπτες θα είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα πάντα και στην ουσία δεν θα τους λείπει τίποτα (σε αντίθεση με την ταινία, στην οποία ο Grinch, δεν έχει πρόσβαση με τον έξω κόσμο, δε διαθέτει ούτε internet, ούτε τηλεόραση).


https://www.instagram.com/p/Bt3yEzFgUtQ

Το Cave είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση από τις 3 Δεκεμβρίου και, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι overbooked από τα πρώτα 10 λεπτά! Παρόλ' αυτά οι κρατήσεις είναι ανοιχτές για περιορισμένες διαμονές από τις 13 έως τις 23 Δεκεμβρίου ενώ το κόστος ανέρχεται στα 19,57 $ ανά διανυκτέρευση.



Η σπηλιά είναι προς το παρόν πλήρως κρατημένη, αλλά μπορείς ακόμα να ρίξεις μια ματιά για διαθεσιμότητα. Ακόμα κι αν δεν είσαι θαυμάστρια του Dr. Seuss, αυτού του υπέροχου παραμυθά, αυτή η σπηλιά είναι μια εμπειρία ζωής, για εσένα αλλά και τα παιδιά σου...



Μπορείς να ενημερωθείς για τη διαθεσιμότητα εδώ ενώ οι φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί θα σε ξετρελάνουν!

Πηγή φωτογραφιών: vacasa.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

7 χριστουγεννιάτικες πιατέλες για το κέρασμα στον Άι Βασίλη

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα