7 χριστουγεννιάτικες πιατέλες για το κέρασμα στον Άι Βασίλη

Μαρία Ροδίτη
7 χριστουγεννιάτικες πιατέλες για το κέρασμα στον Άι Βασίλη

Είναι δυνατόν να μη φροντίσεις σωστά τον Άγιο που θα γεμίσει δώρα το σπίτι σου;

Η παράδοση λέει ότι το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν έχει αλλάξει πια ο χρόνος και όλοι έχουν κοιμηθεί, τρυπώνει ο Άγιος Βασίλης στο σπίτι από την καμινάδα του τζακιού για να αφήσει δώρα. Κι εσένα αυτήν την ιστορία δεν σου έλεγαν κάθε χρόνο οι γονείς σου όταν ήσουν μικρή;

Λογικά κι εσύ το ίδιο πράγμα λες στα δικά σου παιδιά… Μιας, λοιπόν, που βρίσκεσαι εν αναμονή της έλευσης του Άγιου Βασίλη πρέπει να κάνεις και τη σωστή προετοιμασία για να τον υποδεχθεί όλη η οικογένεια. Και, φυσικά, για να χαροποιήσεις τα παιδιά σου.

KANELA

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα

Σωστή προετοιμασία σημαίνει… καλούδια

Και όταν λέμε σωστή προετοιμασία εννοούμε ότι θα πρέπει να ετοιμάσεις και να αφήσεις στο coffee table του σαλονιού όλα όσα θα χρειαστεί ο Άγιος Βασίλης όταν επισκεφθεί το σπίτι σου.

Δηλαδή, ένα ποτήρι γάλα, αλλά και μια πιατέλα με λιχουδιές, όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα και χριστουγεννιάτικα cookies.

via GIPHY

Και πες ότι όλα αυτά τα έχεις. Χριστουγεννιάτικη, άκρως εντυπωσιακή πιατέλα έχεις; Ε, μη βάλεις μια πιατέλα κοινότυπη για να καλωσορίσεις τον Άγιο Βασίλη. Του αξίζει μια πολύ γιορτινή για όλο αυτόν τον κόπο που κάνει και γυρνά όλο τον κόσμο.



Shopping time!

Για να τον ευχαριστήσεις και να τον εντυπωσιάσεις, λοιπόν, φρόντισα εγώ! Έκανα έρευνα αγοράς και βρήκα τις πιο 7 πιο glam χριστουγεννιάτικες πιατέλες, που θα δώσουν μια γιορτινή πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σου και θα κάνουν συγχρόνως και τον Άι Βασίλη να φύγει… με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Ανακάλυψέ τις και καλά ψώνια!

public piatela

Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό MSA Πιατέλα Σερβιρίσματος Christmas, Public

praktiker piatela

ΠΙΑΤΕΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ, Praktiker

praktiker piatela2

ΠΙΑΤΕΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ 39Χ34CM ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ, Praktiker

Wait! Θα βρεις κι άλλες χριστουγεννιάτικες πιατέλες στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9 προτάσεις που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σου

Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου