Crash Test στα αγόρια του «Manifest»: Ben, Jared ή Zeke;

Νατάσσα Σχοινά
Crash Test στα αγόρια του «Manifest»: Ben, Jared ή Zeke;

Μιας που όλοι έχουμε καεί με την αινιγματική σειρά του Netflix, δηλαδή.

Εδώ και εβδομάδες, το «Manifest» είναι η σειρά του Netflix με την οποία το κοινό έχει κολλήσει. Βρίσκεται συνεχόμενα στην κορυφή των προτιμήσεων και μάς θύμισε και λίγο τις «Lost» εποχές, κατά τις οποίες προσπαθούσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι τελοσπάντων συνέβαινε σε εκείνο το καταραμένο νησί. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το κοινό τείνει να συγκρίνει τις δύο σειρές, όμως δεν είναι και πολύ δίκαιο, αφού η δομή τους διαφέρει σε πολλά και βασικά στοιχεία.

Πέρα από το τι συμβαίνει, τελικά, με την πτήση 828 και το αν υπάρχει επιστημονική ή θρησκευτική εξήγηση πίσω από την αιτία της πενταετούς εξαφάνισης της και την επιστροφή των επιβαινόντων χωρίς να έχουν γεράσει ούτε μία μέρα, το κοινό ασχολείται και με κάτι άλλο σχετικό με τη σειρά: τους ωραίους της άντρες.

Happy Ben Stone GIF by Manifest

Οι πρωταγωνιστές του Manifest που ξεχώρισαν

Το «Manifest» έχει μεγάλο cast ηθοποιών και ανάμεσά τους βρίσκονται και μερικά πολύ ωραία και γοητευτικά παιδιά του κινηματογράφου που έχουν διχάσει το γυναικείο κοινό. Έχουμε και λέμε:

1. Team Ben Stone / Josh Dallas

manifest male actors4

Εντάξει, όταν μιλάμε για το «Manifest» δε γίνεται να μην ξεκινήσουμε από τον Ben. Είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά ηγείται της προσπάθειας κατανόησης του τι συνέβη με την πτήση 828 αλλά συνάμα είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Και σε εμφάνιση και σε τρόπους. Είναι ο τρυφερός, ευφυής, δοτικός άντρας που κάθε γυναίκα θέλει για σύζυγο. Αυτός που κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του. Αυτός που μέσα σε όλα τυγχάνει να έχει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο με γαλάζια μάτια, ωραία μαλλιά και ένα χαμόγελο τουλάχιστον ερωτεύσιμο.




2. Team Jared Vasquez / J. R. Ramirez

manifest male actors2

Εκεί που ο Ben βγάζει περισσότερο το στυλ του «καλού παιδιού», ο παρολίγον σύζυγος της Michaela Stone, Jared, έχει αυτό το «bad boy attitude» που αρέσει σε πολλές γυναίκες. Το ακόμα πιο σέξι είναι ότι ουσιαστικά δεν είναι bad boy, αγαπάει πραγματικά τη Michaela και προσπαθεί για το καλό της ακόμα κι όταν εκείνη δεν το γνωρίζει. Παράλληλα, ο Jared είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του και ιδιαίτερα επίμονος όταν κάτι του καρφωθεί στο μυαλό. Όσον αφορά στο εμφανισιακό κομμάτι, ο Jared είναι ο άντρας που θα σου αρέσει αν προτιμάς τους μελαχρινούς με μούσια.




3. Team Zeke Landon / Matt Long

manifest male actors3

Αν και κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος στην αρχή για το αν ο Zeke ανήκει στους καλούς ή στους κακούς, ο Landon αποδείχτηκε ένας από τους πιο ικανούς μαχητές προς την ανακάλυψη της αλήθειας και, φυσικά, η μεγάλη αγάπη της Michaela. «Ορκίζομαι ότι, όσο τυχερός είμαι ως σύζυγός σου, θα γεμίζω τον κόσμο σου με όλη την αγάπη που αξίζεις», είπε στους όρκους γάμου τους. Καστανός, με μούσια και με -ναι- puppy eyes, ο Zeke πέρα από το ότι λατρεύει τη σύντροφό του, προσπαθεί να φροντίσει και όλους τους άλλους γύρω του. Και αυτό είναι υπέροχο.




Έχεις καταλήξει ποιον προτιμάς;


Δες περισσότερες φωτογραφίες τους στη συνέχεια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσύ ήξερες ότι το Manifest είχε ακυρωθεί πριν γίνει Νο1 στο Netflix;

The Royal Treatment: Η ταινία που κοροϊδεύει τον καθωσπρεπισμό των royals όπως του αξίζει

4 σειρές - ντοκιμαντέρ του Netflix με φαγητό για να σου ανοίξει η όρεξη