Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι του αρέσεις

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι του αρέσεις

Δεν χρειάζεται κάν να τον ρωτήσεις!

Το να μας αρέσει κάποιος, δεν φαίνεται πότε από μια μεγάλη χειρονομία. Αντίθετα, είναι μια σειρά από μικρές πράξεις που διαρκούν. Το αίσθημα της ανασφάλειας που περιστασιακά μας τριγυρίζει, είναι ένα μέρος της εμπειρίας του φλερτ.
Για να καταλάβουμε αν πραγματικά του αρέσουμε, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στα σημάδια που μας δίνει, ανάλογα με το ζώδιό του, πολλές φορές χωρίς να τα καταλαβαίνει ούτε κι ο ίδιος.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Κριό όταν...

Θα μας το πει, θα μας το πει και πάλι, θα μας το πει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Ο Κριός εκφράζεται άμεσα χωρίς περιστροφές, καθώς είναι από τους ανθρώπους που είναι πάντα πρόθυμος, ανοικτός και δεν φοβάται να πει στον καθένα ακριβώς το πώς αισθάνεται.
*Ο Κριός είναι τολμηρός και δεν υπολογίζει κανένα εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει στο δρόμο για την κατάκτηση της αγαπημένης του.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Ταύρο όταν...

Θα μας δώσει μικρά δώρα, θα μοιραστεί το γεύμα του ή θα μας δανείσει το αγαπημένο του παλτό. Θα μπορούσε να περάσει αρκετός καιρό πριν ακούσουμε να λέει ότι τον ενδιαφέρουμε, αλλά καλό είναι να του δώσουμε χρόνο γιατί του αρέσει να κάνει τα πράγματα σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα.
*Ο Ταύρος είναι περιποιητικός στην αγάπη.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε Δίδυμο όταν...

Είμαστε οι πρώτες που μας τηλεφωνούν το πρωί και οι τελευταίες που στέλνουν e-mail το βράδυ. Είναι αστείος περισσότερο, γελάει περισσότερο και.. ΜΙΛΑΕΙ περισσότερο. Ο Δίδυμος είναι ένας φυσικός γόης που θα μας φλερτάρει συνέχεια ... ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ λοιπόν τα σημάδια που θα μας δείξουν, πώς πραγματικά αισθάνεται.
*Ο Δίδυμος είναι ομιλητικός, γοητευτικός και, όταν είναι ερωτευμένος, έχει όρεξη για πειράγματα.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Καρκίνο όταν...

Μοιράζεται την ιστορία της ζωής του μαζί μας, φροντίζει να αισθανόμαστε καλά, μας περιθάλπει και φροντίζει πάντα να απολαύσετε μαζί ένα καλό γεύμα ή να δείτε μια ταινία αγκαλιά. Μας αγκαλιάζει συνέχεια και μας κρατά το χέρι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γιατί απλά αισθάνεται όμορφα μαζί μας.
*Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός, δεκτικός και γεμάτος κατανόηση όσον αφορά την αγάπη.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Λέοντα όταν...

Μας κρατά σφιχτά και μας μιλάει για «το μέλλον μας» γεμάτος υπερηφάνεια, ενώ λάμπει πιο φωτεινά απ' ό, τι συνήθως. Ο ίδιος καυχιέται για τα επιτεύγματά μας, και δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για το πόσο φοβερές είμαστε όταν έχουμε επιτύχει κάτι.
*Ο Λέων είναι εκδηλωτικός, γενναιόδωρος και θα παλέψει για να είναι ο νικητής στο παιχνίδι της αγάπης.

Ξέρουμε ότι αρέσουμε σε έναν Παρθένο όταν...

Μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε την εργασία μας. Στην πραγματικότητα ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ για εμάς. Θα βεβαιωθεί ότι έχουμε ένα υγιεινό γεύμα, ότι έχουμε τον αριθμό τηλεφώνου του, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και τα 3 ονόματα των προφίλ του στο facebook. Θα ξέρουμε ότι του αρέσουμε, όταν διασφαλίζει ότι η ζωή μας «λειτουργεί».
*Ο Παρθένος είναι συνετός και προσεκτικός όσον αφορά την αγάπη.

Διαβάστε τα υπόλοιπα 6 ζώδια στο Astrology.gr