Σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει πια σύμφωνα με το ζώδιό του

Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο όταν θέλει να απομακρυνθεί;

Διαισθάνεστε ότι κάτι πάει στραβά; Μήπως εκείνος δεν έχει πια τα ίδια αισθήματα με εσάς; Μήπως βαρέθηκε και θέλει να χωρίσετε; Διαβάστε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν ο έρωτάς του τελειώνει. 

Κριός

Ο Κριός δεν μπορεί να πει ψέματα πειστικά και το βρίσκει και αρκετά δύσκολο να υποκρίνεται. Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Όταν ενδιαφερόταν, δεν ξεκόλλαγε από πάνω σας συν το ότι δε σταματούσε τα ερωτικά αστεία και υπονοούμενα, ενώ τώρα, άκρα του τάφου σιωπή. Μπορεί να είναι δύσκολο να το καταπιείτε, αλλά τουλάχιστον ξέρετε που βαδίζετε.

Ταύρος

Αυτός ή αυτή που κάποτε σας αγόραζε λουλούδια, σοκολάτες ή το αγαπημένο σας άρωμα τώρα τίποτα. Μπορεί να συνεχίετε να βγαίνετε για φαί τα βράδια, αλλά το μάτι του παίζει, κοιτάει φευγαλέα άλλα άτομα και δε δίνει προσοχή σε αυτά που λέτε. Τα αισθησιακά φιλιά πλέον έχουν γίνει πεταχτά και χωρίς πάθος. Αυτά είναι σημάδια ότι αυτός ή αυτή έχει φύγει ήδη!

Δίδυμοι

Παρότι είχε πολλούς φίλους και γνωστούς, με εσάς μιλούσε κι έλεγε τα πάντα και ξέρατε ότι ήσασταν ξεχωριστοί. Τώρα αυτό δεν ισχύει. Είναι συνέχεια στο τηλέφωνο με κάποιο άλλο άτομο. Μπορεί να λάτρευε τα πονηρά λογοπαίγνια και ήταν ζεστός στο κρεβάτι. Τώρα βρίσκει ένα εκατομμύριο δικαιολογίες για να μην περάσει χρόνο μαζί σας. Η έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξ τα λέει όλα.

Καρκίνος

Το να προσπαθείτε να πάρετε μια ευθεία απάντηση από τον Καρκίνο σας είναι δύσκολο, ακόμη και στις καλές του στιγμές. Αν αυτός ή αυτή γελάει πολύ, είναι ρομαντικός και σας φροντίζει είστε ακόμα εντάξει. Αλλά αν αρχίζει να μελαγχολεί, να νοιάζεται μόνο για τη σεξουαλική του ικανοποίηση και συμπεριφέρεται σαν να είναι μάρτυρας που υποφέρει μαζί σας, τότε δεν θα αργήσει να έρθει το τέλος.

Λέων

Οι Λέοντες είναι μεγαλόψυχοι συνήθως κι ακόμα και αν έχει χάσει το ενδιαφέρον του μπορεί να σας φέρνει δώρα, αν και δεν θα είναι τόσο ακριβά όσο ήταν. Τελικά θα σας πει την αλήθεια από μόνος του, αλλά θα προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε σαν ένας πολύ καλός φίλος που δεν μπορεί να συνεχίσει να σας κοροϊδεύει, αφήνοντάς σας ταυτόχρονα στα κρύα του λουτρού.

Παρθένος

Αν ο εραστής σας Παρθένος χάνει το ενδιαφέρον του, η πρώτη ένδειξη μπορεί να είναι ότι φαίνεται περισσότερο... άρρωστος από το συνηθισμένο. Το ραντεβού σας ή τα τετ α τετ καταστρέφονται από έναν πονοκέφαλο ή μια δυσπεψία. Να είστε βέβαιοι ότι μπορεί να το πάει και μακρύτερα... Θα φτάσετε σε σημείο να βαρεθείτε τόσο που θα λήξετε εσείς τη σχέση.

Διαβάστε τα υπόλοιπα 6 ζώδια στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ