Φίλη μου προσοχή! Μην κάνεις αυτές τις κινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί...

Θα τρέξει σε άλλες αγκαλιές!

Ας δούμε τι πρέπει να προσέξεις στο κρεβάτι ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός

Με όλο αυτόν τον αθλητικό εξοπλισμό στο κρεβάτι, πες μου κορίτσι μου, πού είναι η χαρά; Αντί να τρέχεις σαν πιεσμένη ατμομηχανή, για κοίτα σιγά-σιγά την επόμενη φορά να δεις αν μπορείς να καταλάβεις τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει το σύντροφό σου περισσότερο. Το σεξ θα πρέπει να είναι ένα «αργό» άθλημα! Δεν είναι μια αφετηρία στη γραμμή του τερματισμού (εκτός κι αν ο σύντροφός σου τυχαίνει να είναι Κριός, επίσης).

Ταύρος

Γιατί όλο παράπονα για το σεξ; Βάλε σε παρακαλώ στην άκρη τις επικρίσεις και απλά άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει. Θα ξέρεις ότι το άγγισμα σου αρέσει, όπως κι ο οργασμός, οπότε γιατί να μην έχεις αφήσει τον σύντροφο σου να το γνωρίζει αυτό; Αυτός πρέπει να το μάθει.

Δίδυμος

Μην μου πεις ότι πας στο κρεβάτι με τον boyfriend και στη μέση της συνουσίας έχεις ξεχάσει τα σχετικά για το σεξ; Μόνο μιλάς, μιλάς. Πως μπορείς; Γνωρίζουμε ότι το σεξ δεν είναι το μόνο σημαντικό για εσένα. Πιο πολύ σε εξιτάρει η πνευματική επαφή, αλλά πρόσεξε όμως, το ταίρι σου μπορεί να αρχίσει να αναζητά αλλού "κοκό". Κάπου που θα υπάρχουν περισσότερες πράξεις και όχι μόνο λόγια!

Καρκίνος

Πολύ λίγο σεξ και διαμαρτύρεσαι. Πάρα πολύ σεξ και διαμαρτύρεσαι. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να είσαι πολύ μπερδεμένη, όταν πρόκειται για σεξ. Η απάντηση δεν είναι απλή και όλα πάνε πίσω στο ερώτημα: «Είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;». Να είσαι ευγνώμων που έχεις κάποιον να κάνει σεξ μαζί του. Μην συνεχίζεις να του γκρινιάζεις σε κάθε στιγμή της ερωτικής επαφής.

Λέων

Έτσι ε, αν δείχνεις καλά και ευχαριστηθείς, είσαι ικανοποιημένη; Γιατί έχεις συνδέσει το σεξ με μία κλίμακα απόδοσης; Δεν σου έχει πει ποτέ κανένας ότι το σεξ με τον φίλο σου υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι διάλειμμα από την μάχη της γάτας με το ποντίκι; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μετατρέπει το σεξ σε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο καλύτερος εραστής ή ποιος φαίνεται καλύτερος πάνω σε κάτι;

Παρθένος

Ok, χρειάζεται τα σεντόνια να είναι καθαρά και να δείχνεις δελεαστική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας να πάρεις νέα σεντόνια πανάκριβα από βαμβάκι ή να έχεις το τέλειο σώμα. Άσε την ανάγκη σου για την τελειότητα και δες πόσο και οι δύο θα απολαύσετε περισσότερο παίζοντας παιχνίδια στο στρώμα... που δεν χρειάζεται να είναι ορθοπεδικό, παρεμπιπτόντως.

Διαβάστε τα υπόλοιπα 6 ζώδια στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ