Μάθε πώς θα κυλήσει για σένα ο Μάρτιος με μια μόνο φράση

Μάθε πώς θα κυλήσει για σένα ο Μάρτιος με μια μόνο φράση

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Ο Ποσειδώνας δείχνει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του μήνα κι αυτό σημαίνει πως τα καλλιτεχνικά και τα ανθρωπιστικά δρώμενα παίρνουν τα πάνω τους, το ίδιο και τα οράματα, είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Κι εδώ η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο είναι το κλειδί της ευτυχίας, αλλά και της υλοποίησής του, αφού μόνο αν πιστεύεις, οι ευχές σου «πιάνουν». Επιπλέον, είναι μια γόνιμη περίοδος για να έρθεις σε επαφή με το «μέσα» σου και να «ακούσεις» όνειρα ή διαισθήσεις που σου στέλνει ο φύλακας άγγελός σου.

Όσον αφορά βέβαια στα υλικά «του κόσμου τούτου» και τις συνηθισμένες καθημερινές δράσεις σου, ο Ποσειδώνας ρίχνει… άκυρο και πολλά είναι εκείνα που δε θα γίνουν, όσο καλά κι αν τα προγραμματίσεις. Μη βιαστείς ωστόσο να αγανακτήσεις γιατί μπορεί να είναι και για καλό. Σε αυτό συνηγορεί και ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς, από τις 6/3 και μετά.

Εννοείται, επίσης, ότι θα βγουν «στην γύρα» πολλοί απατεώνες, αναζητώντας το θύμα τους και πρόσεξε, μήπως είσαι εσύ ένα από αυτά.


Κατά τα άλλα, οι διαδοχικές όψεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μετά τις 10 Μαρτίου, σου εφιστούν την προσοχή στον χειρισμό ανθρώπων, καταστάσεων ή μηχανημάτων, αφού από μια απροσεξία μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Μάρτιο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr