ΟΙ 5 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση

Ερμιόνη Σαρρή
ΟΙ 5 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων για σχέση

Δεν ταιριάζουνε σου λέω αυτά τα ζώδια!

Το ότι ελκύεσαι ερωτικά από έναν άντρα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι και η σχέση μαζί του θα είναι μέσα στα μέλια και τα ροδοπέταλα. Μπορεί να σε απογειώσει στο σεξ, να κάνεις όνειρα ότι θα ζήσετε happily ever after… αλλά υπάρχει και το αρνητικό σενάριο, να μην τα βρίσκεται καθόλου! Να τσακώνεστε με το παραμικρό, να έχετε άλλα γούστα, συνήθειες και σχέδια για το μέλλον ή να μην κολλάτε στην καθημερινή σας ζωή.

Εμείς σε προετοιμάζουμε, παρουσιάζοντάς σου 5 ζευγάρια ζωδίων που δεν κάνουν για σχέση. Αν ανάμεσά τους βρεις και το δικό σου ζώδιο ή του συντρόφου σου, να έχεις το νου σου.

Κριός με Καρκίνο

Αρχικά η έντονη έλξη θα τους φέρει κοντά, αλλά οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες τους τελικά θα τους απομακρύνουν. Ο γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία Κριός δεν μπορεί να περιμένει πότε θα αποφασίσει να βγει από το καβούκι του ο ευαίσθητος και εσωστρεφής Καρκίνος, επομένως δε θα του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να ξεδιπλώσει όλη τη δυναμική του ώστε να χτιστεί η σχέση. Μέχρι να το «σκεφτεί» ο επιφυλακτικός Καρκίνος, ο Κριός θα έχει φύγει ήδη για αλλού!

Ταύρος με Υδροχόο

Ο Ταύρος ελκύεται από τον απελευθερωμένο και χωρίς κολλήματα Υδροχόο και ο Υδροχόος από τον αισθησιασμό και την τάση του για απολαύσεις. Η πρακτικότητα όμως του πρώτου και η ανάγκη για σταθερότητα δε συμπίπτει με την θεωρητικοποίηση και τη συνεχή ανάγκη για αλλαγή του δεύτερου. Και οι δυο θα βγάλουν ξεροκεφαλιά και αντιδραστικότητα, μόλις αρχίσουν να έρχονται πιο κοντά. Ο ένας θα εκνευρίζεται με τους ρυθμούς του άλλου και τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στη σχέση, οπότε σύντομα θα χωρίσουν.

Δίδυμος με Καρκίνο

Μπορεί να είναι οι τέλειοι συνεργάτες, αλλά για ερωτική σχέση δεν κάνουν. Παρότι θα κολλήσουν στην αρχή, καθώς η συναισθηματική πλευρά του Διδύμου θα «ξυπνήσει» από την ρομαντική και ευαίσθητη του Καρκίνου, από ένα σημείο και μετά η προσκόλληση του δεύτερου και η ανάγκη του για δέσμευση θα κάνει τον πρώτο να το βάλει στα πόδια. Κι ο Καρκίνος όμως δε θα νιώθει ασφαλής, έχοντας δίπλα του ένα πρόσωπο που είναι συνέχεια σε κίνηση και πότε βρίσκεται εδώ και πότε αλλού.

Λέων με Ταύρο

Και οι δυο ερωτικοί και αισθησιακοί, στο σεξ θα τα βρουν μια χαρά, όσο περνάει όμως ο καιρός θα διαπιστώνουν ότι δεν κολλάνε σαν χαρακτήρες. Ο Λέων θέλει να κυκλοφορεί, να διασκεδάζει, να τραβάει την προσοχή, να έχει πολυτέλειες και ανέσεις, ενώ ο Ταύρος ναι μεν είναι καλοπερασάκιας, αλλά ικανοποιείται με πιο απλά πράγματα. Απολαμβάνει το σπίτι και την ηρεμία τους και δεν του αρέσει η πολυκοσμία. Εκεί θα αρχίσουν να τρώγονται και στο τέλος θα χωρίσουν.

Αιγόκερως με Ιχθύ

Σαν φίλοι τα πάνε πάρα πολύ καλά. Ο πρώτος προσγειώνει τον δεύτερο στην πραγματικότητα και του δείχνει τα πράγματα όπως είναι κι ο δεύτερος του ξυπνά τη διαίσθηση και τη φαντασία, κάνοντάς τον να δει με άλλη ματιά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα. Μια σχέση όμως έχει πρακτικές ανάγκες που ο Ιχθύς δεν μπορεί να καλύψει και πέφτει πάνω στον Αιγόκερω, «απαιτώντας» να τις αναλάβει αυτός, κάτι που φυσικά ο δεύτερος δεν αντέχει. Επιπλέον, ο Αιγόκερως νιώθει ότι ο ευάλωτος και ευεπηρέαστος Ιχθύς δεν είναι αξιόπιστος, οπότε υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης.