Δίδυμε, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

4 SHARES

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Τι να περιμένεις από το 2020; Πολλά και διάφορα, αλλά σίγουρα όχι αδιάφορα!

Έχουμε και λέμε: ο Δίας μετακόμισε ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο στον Αιγόκερω, άρα εσύ θα δρέψεις τα καλά του σε…. Σεξάκι! (Ω, λα λα! Στα καλύτερα σε έχω!) Για να μην σου πω ότι εκτός από το σεξάκι, καλό θα δουν και τα οικονομικά σου, εάν φανείς φρόνιμο παιδί και θα σου εξηγήσω το όνειρο λίγο παρακάτω. Επίσης να σου πω ότι κάτι καλό να περιμένεις από τρίτα πρόσωπα.

Από ανάδρομους φέτος... να φάνε κι οι κότες. Αυτός που σε πονάει, είναι ο ανάδρομος Ερμής και το ξέρω, και δυστυχώς, θα σε πονέσει τον Φεβρουάριο (στους Ιχθύς), τον Ιούνιο (και μέχρι τα μισά του Ιουλίου) στον Καρκίνο και τον Οκτώβριο στον Σκορπιό. Ναι, το ξέρω πως ήδη βγάζεις καπνούς από τα αφτιά, αλλά έλα να το πάρουμε αλλιώς: θα προσέξεις παρεξηγήσεις με προϊστάμενο, τα λεφτάκια σου (που σου έλεγα παραπάνω να καθίσεις φρόνιμος) και τέλος να δώσεις και λίγη σημασία στην υγεία σου. Αυτά να προσέξεις κι όλα καλά θα πάνε, θα το δεις.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ