Σκέψου καλά, πριν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία!

Σκέψου καλά, πριν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία!

Αυτές τις παγίδες κρύβει μια πιθανή επανασύνδεση, ανάλογα με το ζώδιό του

Χώρισες πρόσφατα και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Εύχεσαι να σου χτυπήσει το κουδούνι, να σε πάρει τηλέφωνο ή να σου στείλει μήνυμα ότι και να σου πει με ύφος λυπημένο ότι γύρισε όλη την πόλη, την χώρα ή τον πλανήτη αλλά δε βρήκε άλλη σαν και σένα, ότι κάνατε λάθος που φτάσατε στο χωρισμό και πρέπει να δώσετε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Αυτά είναι πιθανά να συμβούν τώρα που έχει ανάδρομο Ερμή!

Θα ανοίξεις αμέσως την αγκαλιά σου και θα τον υποδεχτείς, χωρίς δεύτερη σκέψη; Αν έχεις αμφιβολίες πάντως καλό είναι να διαβάσεις παρακάτω, αν και πώς γίνεται συνήθως η επιστροφή ενός άντρα του ζωδιακού. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να πεις το «ναι», στην επανασύνδεση, τότε καλή τύχη!

ΚΡΙΟΣ

Το πιο πιθανό, είναι ήδη φουλ ερωτευμένος με άλλη και σε έχει ήδη ξεχάσει. Άλλωστε δεν αργεί πολύ να ενθουσιαστεί και να πέσει με τα μούτρα. Αν ξαναγυρίσει όμως ίσως να ξεκινήσει, λέγοντάς σου ότι θα έπρεπε να ξέρεις ότι μπορεί να φωνάζει, να βρίζει και να λέει διάφορα πάνω στα νεύρα του, που όμως δεν τα εννοεί, οπότε κακώς παρεξηγήθηκες. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι δεν έχει βρει κάτι που να τον τρελαίνει και αφού το σεξ μεταξύ σας ήταν καλό, σκέφτηκε να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr