Ποιο στοιχείο κάνει τους άντρες του ζωδιακού επιρρεπείς στο... κέρατο;

Ποιο στοιχείο κάνει τους άντρες του ζωδιακού επιρρεπείς στο... κέρατο;

Υπάρχει λόγος που απιστεί και σου τον μαρτυράμε

Φάκελος απιστία: Ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που όμως δίνει εξηγήσεις για πολλές συμπεριφορές που -λίγο πολύ- είναι κοινές μεταξύ των εκπροσώπων συγκεκριμένων ζωδίων. Ποιο είναι όμως το στοιχείο που το κάθε ζώδιο έχει τάση στο... κέρατο;

ΚΡΙΟΣ

Οι παρορμητικοί Κριοί κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της σεξουαλικότητας. Είναι από τα ζώδια που μπορεί και να απατήσουν χωρίς λόγο. Αν τύχει να βρεθεί στον δρόμο τους πρόσωπο που θα θελήσουν ερωτικά, συνήθως δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να αποκτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Ούτε σχέσεις, ούτε υποσχέσεις, ούτε ευθύνες. Η ρουτίνα και οι προβλέψιμες καταστάσεις είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν έναν Κριό να σου την κάνει την λαδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντίθετα με τους Κριούς, οι Ταύροι εκτιμούν ιδιαίτερα την προβλεψιμότητα και την ασφάλεια που προσφέρει σε μια σχέση. Η πιθανότητα να απιστήσουν, όταν είναι σε σχέση είναι πραγματικά μηδαμινή και θα το κάνουν, μόνο αν νιώσουν πως δεν έχουν άλλη επιλογή. Είναι χαδιάρηδες και αισθησιακοί. Αν ο έρωτάς τους δεν τους περιβάλλει με στοργή και χάδια (και δεν μιλάμε μόνο για το κρεβάτι), δεν τους «πνίγει» στις αγκαλιές –που οι Ταύροι τόσο εκτιμούν και επιζητούν- μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να αναζητήσουν αλλού αυτό που τους λείπει.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr