Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα το ιδανικό σου ταίρι

Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα το ιδανικό σου ταίρι

Με αυτόν ή αυτή πρέπει να είσαι μαζί

Για ποιον/α πρέπει να περιμένεις και να μη βιαστείς να αποκατασταθείς; Ποιος άντρας ή γυναίκα είναι ο/η ιδανικός/η σύντροφος για σένα; Σύμφωνα με τον μήνα γέννησής σου, έχεις κάποια στοιχεία και πλευρές του χαρακτήρα σου, που θα λειτουργήσουν άψομα μόνο με ορισμένα άτομα και μόνο με αυτά θα κάνεις μια ευτυχισμένη σχέση. Τσέκαρε παρακάτω και μάθε τι δείχνει για σένα και το ταίρι σου.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Είσαι απίστευτα φιλόδοξος, οπότε σε περίπτωση που είσαι σε μια σχέση, βεβαιώσου ότι έχεις δίπλα σου κάποιον/α που σε υποστηρίζει, συμβαδίζει με τα θέλω σου, σε παρακινεί για να φτάσεις υψηλότερα, έχει καλές ιδέες και τρέχει με την ίδια ταχύτητα με σένα. Αν δεν έχει αυτά τα στοιχεία, δεν είναι ο/η ιδανικός/η σου σύντροφος.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Έχεις αυτοπεποίθηση, υπερηφάνεια και είσαι σίγουρος για το τι θέλεις. Αξίζεις κάποιον/α που να σε αγαπά για αυτό που είσαι. Θα πρέπει να μείνεις εκτός σχέσης, μέχρι να βρεις αυτόν/η που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγαπιέσαι, ασφαλής και χωρίς καμία αμφιβολία για τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Σίγουρα, δεν πρέπει να είσαι μαζί με έναν άντρα ή μια γυναίκα που προσπαθεί να σε κάνει κάτι που δεν είσαι.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Είσαι ένα ζεστό, συμπονετικό και ανιδιοτελές άτομο. Θα πρέπει να μείνεις εκτός σχέσης, έως ότου συναντήσεις κάποιον/α που σε βάζει πάνω από οποιονδήποτε και οτιδήποτε άλλο, σου δείχνει την αγάπη του/ης, αναζητά τρόπους για να σου δείξει πόσο σημαντικός/η είστε για αυτόν/η και θέλει να σε φροντίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr