Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύς

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύς

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού. Ανήκει στο στοιχείο του Νερού και το Σταυρό των Μεταβλητών. Οι Ιχθύες έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, που στη μυθολογία ήταν ο Θεός των υδάτων.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δυο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα ψάρι συμβολίζει το ορατό, το συνειδητό, την προσωπικότητα και το άλλο το αόρατο, το ασυνείδητο, την ψυχή. Υπάρχει μια χορδή που τα ενώνει, δείχνοντας ότι στη ζωή δεν θα πρέπει να ακολουθήσεις τη μία κατεύθυνση, αποκηρύσσοντας την άλλη, γιατί έτσι θα «χάσεις» τον σκοπό της ύπαρξής σου, που είναι μια ζωή που ο συντονισμός με το Θείο (το πνεύμα) θα μετουσιώνεται σε δημιουργία αγάπης στον ανθρώπινο κόσμο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Διαθέτεις την ικανότητα να συλλαμβάνεις αιώνιες αλήθειες της ζωής και να μπορείς να έρθεις σε επαφή με κόσμους – δυνάμεις που δεν φαίνονται. Έχεις μεγάλη δεκτικότητα και κατανόηση και βοηθάς τους άλλους, δίχως να τους προσβάλλεις με τον οίκτο σου. Επίσης, διαθέτεις ευαίσθητους ψυχικούς υποδοχείς με τους οποίους μπορείς και διακρίνεις την ομορφιά κάθε ανθρώπινης ψυχής και το σπόρο της αγάπης που προσπαθεί να εκδηλωθεί σε κάθε άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr