Αυτά είναι τα ζώδια που υποφέρουν πολύ το Πάσχα

Αυτά είναι τα ζώδια που υποφέρουν πολύ το Πάσχα

Δεν το αντέχουν καθόλου!

Για κάποιους το Πάσχα είναι ιδανικό, με την οικογένεια μαζεμένη, να τρώνε, να πίνουν, να τσουγκρίζουν αβγά και να αλληλοπειράζονται! Για κάποιους άλλους όμως είναι εφιάλτης.

Ίσως έχουν πικρή πείρα αφού τις περισσότερες των περιπτώσεων καταλήγουν μουτρωμένοι ή τσακωμένοι, με τις μπηχτές ή τις παρεμβάσεις στην προσωπική τους ζωή. Ίσως, πάλι, φταίει κι όλος ο χαμός που γίνεται με τα αρνιά, τα κοκορέτσια, την ντε και καλά παράδοση και τις αναπολήσεις και τις συγκρίσεις με τα προηγούμενα.

Σίγουρα υπάρχουν 4 ζώδια που υποφέρουν πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος και παράδοση σίγουρα δεν τα βρίσκουν καθόλου! Και μόνο που ακούει κλαρίνα και ζουρνάδες είναι ικανός να βγάλει φλύκταινες. Πόσω μάλλον να αναγκάζεται να ακολουθήσει όλο το εθιμοτυπικό, να φάει τάδε ώρα γιατί η γιαγιά μετά πρέπει να πάρει τα χάπια της και ο παπούς να ξαπλώσει γιατί κουράστηκε. Είναι ικανός να σκάσει μύτη 4-5 το απόγευμα στο Πασχαλινό τραπέζι, να σουβλίσει... γαρίδες μόνο και μόνο για να πάει κόντρα κι ας μην τις φάει και να βάλει ροκιές στο τέρμα για να εξαφανιστούν και οι τελευταίοι εναπομείναντες.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr